Velkommen

Velkommen

Først og fremmest, velkommen til min blog.

Jeg har i mange år efterhånden haft lysten til at lave en blog, men for at være ærlig har jeg aldrig rigtig kunnet tage mig sammen, da jeg aldrig rigtig har vidst hvad jeg skulle skrive om. Jeg har mange meninger om rigtig mange ting, men nogle gange er der også bare langt fra tanke til handling. Det skal der laves om på nu!

Jeg er startet på et nyt kapitel i mit liv, og noget af det der har været min største motivations faktor gennem svære tider er musik. Jeg lever og ånder for musik, og det er min største lidenskab i denne verden. Derfor har jeg valgt at lave en blog, der tager udgangspunkt i musikken. Jeg kommer til at skrive om det musik der rører noget i mig. Noget der virkelig inspirerer mig, og får mig til at tænke. Det kan være alt fra ældre klassisk rock til det nyeste pop. Jeg kommer til at lave mine egne personlige anmeldelser af nye udgivelser som jeg falder over, og beretninger fra min synsvinkel af alle de koncerter jeg nu engang går til og meget, meget mere.

Jeg elsker at dele mine musik-oplevelser med familie, venner og bekendte . Derfor ser dette som en enestående mulighed for at dele mine personlige meninger med alle jer.

Jeg håber I kan lide bloggen. Og endnu mere håber jeg at I muligvis får øjnene op for bands og kunstnere, I måske endnu ikke har stiftet bekendtskab med – hvis bare én af jer der læser denne blog får en “aha” oplevelse, er min mission lykkes.

Jeg vender stærkt tilbage – og glæder mig til at komme igang med at blogge!

Stinesig

Udgivet i Livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *