Tilbagevendende TV-Serier | Top 5

Så ramte vi oktober måned. En måned der altid er et højdepunkt for mig fordi,  ja – jeg er serie-nørd. Det er nemlig i denne måned at rigtig mange tv-serier kommer tilbage efter sæsonpause. Derfor er denne uges Top 5, en liste over de 5 tv-serier jeg ser mest frem til.

Suits

Tilbagevendende serier | Top 5 - Suits

Harvey Specter, en af de mest suc­ces­ful­de ad­vo­kater i  New York, tager en yderst risikabel beslutning, og ansætter Mike Ross. Mike er super intelligent, og har en klæbehjerne der vil noget. Det juridiske har han fuldkommen styr på. Og kan med sin intelligens og sin charme snøre de fleste om sin lillefinger, på trods af at han ikke er uddannet advokat. På baggrund af hemmeligheden om Mike, knytter han og Harvey et helt særligt bånd og venskab. De er uden tvivl det perfekte makkerpar, og har en helt ualmindelig fantastisk ping pong hele vejen igennem.

Jeg er vild med tempoet, humoren, dramaet, personerne og de kække stikbemærkninger i denne serie.

Suits har netop afsluttet den første halvdel af 7. sæson, og vender stærkt tilbage i starten af 2018.

 

How To Get Away With Murder

Tilbagevendende serier | Top 5 - how to get away with murder

Dette drama handler om Annalise Keating, en knalddygtig forsvars advokat, og samtidig underviser i jura.
Hun samler en flok af sine bedste studerende, der har til formål at hjælpe (og lære) i de sager Annalise får. Men det ender gruelig galt for dem, da de bliver involveret i et twistet og besynderligt mord.

Jeg elsker den her serie, da den holder en på dupperne konstant, og der kommer den ene vanvittige drejning efter den anden. Hvis folk kan lide advokatserier, mordmysterier og et godt drama – er det helt klart en serie man bør kaste sig over.

How to Get Away With Murder havde sæsonpremiere på sin 4. sæson i sidste uge. Jeg har dog stadig det første afsnit i den nye sæson til gode, så det må jeg hellere få set en af de kommende dage.

 

Stranger Things

Tilbagevendende serier | Top 5 - Stranger Things

Da jeg først hørte om denne serie var jeg en smule skeptisk, men det tog mig ikke mange minutter af første afsnit før jeg var hooked.
Stranger Things finder sted i 80’erne, hvor en ung dreng pludselig forsvinder sporløst. Overnaturlige ting begynder at ske i byen, og pludselig dukker en mystisk pige op, der hjælper den forsvundens drengs venner, med at lede efter ham.
Jeg var virkelig overrasket over hvor meget jeg faldt for denne serie – og det er klart ungernes fortjeneste. De spiller ualmindelig godt, og holder en interesseret igennem hele sæsonen.

Sæson 2 af Stranger Things kommer den 27. oktober.

 

The Walking Dead

Tilbagevendende serier | Top 5 - The Walking Dead

Ja – jeg er gigantisk The Walking Dead-nørd. Jeg er faktisk en smule besat af den serie. Der er bare noget med zombier der fascinerer mig på en eller anden dybt forskruet måde.

Jeg tror de fleste efter hånden har hørt om den, og ved hvad den handler om. Uanset om man har set den eller ej. Men kort fortalt, følger vi en flok overlevende i en zombie apocalypse, der hurtigt opdager at de levende døde ikke nødvendigvis er deres største trussel.
Jeg er fuldkommen blæst omkuld af skuespillet, persongalleriet og selve historien. Jeg har læst rigtig meget af tegneserien også, men har dog valgt at lægge den på hylden, da jeg ikke vil vide hvad der sker i forvejen. Der er naturligvis en del der er ændret fra tegneserien til tv-serien, men alligevel har der været et par gengangere. Og jeg vil altså overraskes. Måske læser jeg videre på et tidspunkt.

The Walking Dead vender tilbage med den 8. sæson den 22. oktober.

 – og hvis der er nogen der har en ordentlig dansk oversættelse af “Zombie apocalypse”, så sig lige til ikke? “Zombie dommedag” lyder bare ikke særlig sexet!

 

Scandal

Tilbagevendende serier | Top 5 - Scandal

Scandal er en af mine absolut yndlings serier lige i øjeblikket. Dem der kender mig privat ved det vidst udmærket godt. Jeg har virkelig prøvet at få overtalt mange af mine venner til at se den. Og nu siger jeg det også til jer – SE DEN!!!

Den handler om Oliva Pope, der er tidligere kommunikations ansvarlig for det Hvide Hus, men har nu startet sit eget firma op. Her har hun, med sit fantastiske team, til opgave at “fixe” problemer for personer med en høj profil, inden offentligheden får nys om det. Det er en serie med meget højt tempo, så man skal virkelig følge med. Som udgangspunkt kan serien, for nogen, måske godt virke en smule tør. Men jeg synes personligt, at det her er noget af det bedste TV vi har fået, siden Breaking Bad (ikke at de to overhoved kan sammenlignes, for det kan de på ingen måde)  Jeg mindes ikke at jeg har set ét eneste afsnit af Scandal, hvor jeg har følt at det var et tungt og kedeligt afsnit. Der sker noget hele tiden og holder en fanget. Jeg er virkelig begejstret for den her serie.

Scandal’s sidste og syvende sæson har premiere i aften (!!!!!!) i USA. Og tvivl ikke et sekund om, at så snart denne sæson er afsluttet, kommer jeg til at skrive en samlet anmeldelse. Jeg glæder mig ufattelig meget til at se hvordan de runder den her af. For jeg har virkelig ingen idé!

Der er naturligvis mange flere serier jeg er spændt på vender tilbage, men lige nu er disse 5 altså i min top 5.

Hvilke serier venter I på?

-stine

 

Udgivet i Top 5, TV / Film og tagget , , , , , , .

En kommentar

  1. SCANDAL! Ah, men det bliver så godt! Er virkelig også spændt på at se hvordan de vælger at runde den af.

    Jeg har givet op på ‘How to get away with murder’. Jeg har overvejet at tage den op igen, men synes bare den blev en anelse for sindssyg.
    …siger kvinden som næsten ikke kan være i sig selv af glæde over, at ‘The Walking Dead’ snart er tilbage. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *