Trends på internettet jeg ikke forstår | Dag 3

Trends på internettet jeg ikke forstår | Dag 3

Indrømmet. Jeg synes at internettet er et fantastisk og yderst interessant sted. Jeg tror ikke på at jeg er den eneste, der har stået i situationer hvor Google er kommet én til undsætning. Men lige så fascinerende internettet kan være, er der virkelig også mange ting ude, på det store web ,jeg ikke forstår. Specielt efter de sociale medier er blevet så stor en del af vores liv, møder vi dem dagligt.

Jeg har samlet 3 såkaldte trends på internettet, særligt de sociale medier, jeg ganske enkelt ikke forstår. Og for alles skyld må de egentlig godt forlade denne verden. De irriterer mig grænseløst, og jeg gider virkelig ikke glo på dem længere.

THE DAB

HVORFOR?!?!?! Jeg ved godt det her ikke kun foregår på internettet, da der er mange der har taget den med ud i virkeligheden. Men hvorfor? Jeg forstår ganske enkelt ikke hvad der er så fedt ved at dabbe. Det ser SÅ dumt ud, og min hjerne krøller sammen hver gang jeg ser en person gøre det. Om det er på nettet eller i virkeligheden er fuldkommen ligegyldigt. Hvis jeg var dronning af hele verdenen, havde jeg forbudt denne latterlige trend for længst! Før det blev til “en ting”, kunne man finde “the dab” i forskellige danserutiner, og dengang havde jeg som sådan ikke noget imod det. Men det har simpelthen taget overhånd, og det skal stoppe nu!

FAKE NEWS

Fake News er desværre noget der kommer mere og mere af på internettet. Der er sågar blevet lavet falske nyhedssider hvor de udelukkende beskæftiger sig med Fake News, og publicerer dem som om de er sande. Jeg er klar over at meget af det er satire, men desværre stopper det ikke her. Nettet er i overflod af disse falske nyheder, og en gang imellem skal man virkelig lige kigge en ekstra gang, så man ikke hopper i med begge ben. Jeg forstår ikke hvorfor folk synes det er fedt at sidde og finde på det pure opspind.

Når der sker naturkatastrofer eller terrorangreb, hvor rigtig mange mennesker kan blive meldt savnet, er de sociale medier en fantastisk platform, til at få informationer. Men når folk begynder at poste billeder af tilfældige mennesker, og påstår at det er deres kusine der er blevet væk, uden at have nogen relation til personen overhoved. Så bliver jeg virkelig gal i skralden. De fjerner jo fuldkommen fokus fra de mennesker som rent faktisk har brug for hjælp. Hvorfor gør de det? Er det for at få opmærksomhed, delinger og likes? Ej men så stop dog!

HJERNEDØDE UDFORDRINGER

Ja, måske virker det en smule besynderligt at jeg har udfordringer, eller såkaldte challenges på, når jeg netop er igang med en 30 dages udfordring her på bloggen. Dog er min lidt mere fredfyldt end nogle af de mange, virkelig hjernedøde, udfordringer der har floreret på de sociale medier igennem længere af tid. For der findes virkelig mange tåbelige udfordringer derude. For blot at nævne et par stykker;

Kylie Lip Challenge – en udfordring hvor unge, specielt piger, taget et shotglas rundt om læberne og suger så hårdt man kan. Og derved får de store læber. Dog ikke på den helt sunde måde.

The Salt and ice challenge – er en udfordring hvor man lægger noget salt på kroppen, og derefter holde en isterning på i så lang tid som overhoved muligt. Og man er åbenbart mega sej, hvis man kan holde den længere end alle de andre. På trods af de 2. og 3. grads forbrændinger de kan risikere at få.

Choking game – Den her såkaldte leg, handler i bund og grund om 2 mennesker, der kvæler hinanden. Den der først får den anden til at besvime har vundet. Mine damer og herrer, jeg tror vi har fundet vinderen af den absolut dummeste udfordring/leg jeg nogensinde har hørt om.

“Jamen Stine – lad dem dog, det er jo deres liv og deres valg” – sandt. Men man er åbenbart med på moden når man er med i de her udfordringer. Men hvorfor i alverden vil man være med til noget, der kan gøre skade på en selv? Jeg forstår det ganske enkelt ikke.

Er vi mennesker virkelig blevet så uintelligente at vi ikke kan finde på bedre ting at tage os til?
Jeg flytter snart til Mars – er der nogen der vil med?

-stine

 

Udgivet i 30 dages udfordring, Hystade Timen og tagget , , , , .

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *