Ting jeg ser frem til

Ting jeg ser frem til i 2018 | TOP 5

2017 var på ingen måde mit år. Men i stedet for at gå pessimistisk ind i 2018, vælger jeg at holde fokus på de positive ting der skal ske. Selvom året lige er startet, er der nu alligevel nogle ting jeg ser ekstrem meget frem til. Så her kommer en TOP 5, over de ting jeg ser mest frem til i år.

SHINEDOWN 6

I år udkommer Shinedown med deres 6. studiealbum, og glæden og begejstringen vil ingen ende tage. Ud fra hvad der er blevet fortalt omkring albummet, lader det til at være firkløverens bedste værk til dato. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Samtidig er mine forventninger tårnhøje, så hånden på hjertet er jeg en smule nervøs for at blive skuffet. Man ved aldrig hvad de kan finde på at lave. Hvornår albummet kommer på gaden, er endnu uvist, men så snart der er nyt om det, kommer jeg uden tvivl til at skrive om det. Det er naturligvis også logik for burhøns, at jeg kommer til at lave en anmeldelse af pladen, når den er kommet.

Og så krydser jeg fingre for at de lægger vejen forbi Danmark til juni. Indtil videre har de i offentliggjort en håndfuld europæiske datoer, og jeg har hørt en lille fugl synge om, at de er i Europa hele juni igennem. Så øjnene og ørene er i hvert fald åbne!

MARKIPLIER

Som jeg tidligere har skrevet på bloggen, gæster den amerikanske YouTube‐stjerne, Markiplier, for første gang København, når han tager på sin omfattende tour med sit You’re Welcome Show. Jeg har fulgt Markiplier i et par år efterhånden, og det bliver virkelig en kæmpe oplevelse at se ham live. Et er at se en sjov video han har lavet, og kunne grine af den længe. Men det bliver noget helt andet at se ham stå på scenen, fuldkommen fjernet fra sit vante miljø. Her er han ikke i kontrol, og kan redigere fejl og kedelige momenter fra. Tværtimod. Som jeg har forstået på det, er det i store træk publikum der bestemmer hvilken retning showet skal tage. Så alt kan virkelig ske, og jeg har ekstrem højre forventninger til dette show. Den aften vil I naturligvis også kunne læse om her på bloggen.

KOMME I ARBEJDE

Der er desværre ikke nogen udsigter til det lige nu. Men jeg søger på livet løs, og er fast besluttet på, at inden det første kvartal i år er gået, skal jeg være i arbejde. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, da jeg ikke ved hvad jeg skal fremover. Selvom jeg ikke keder mig af at gå hjemme, kan jeg godt mærke at jeg trænger til en forandring. Jeg trænger til nye indtryk, trænger til at møde nogle nye mennesker, og trænger ærlig talt bare til en frisk start. Det at kunne komme i arbejde, giver jo også en langt større frihed rent økonomisk. Det ville i hvert fald hjælpe en del, så jeg kan få sparet op til nogle af de drømme jeg har.

DREAMS

Nu hvor vi taler om drømme. Jeg har tidlige nævnt at jeg har nogle ideer til nogle kreative projekter, jeg gerne vil have ud. Og det ser ud til at jeg kan tage et større skridt mod den drøm, når Dreams udkommer. Media Molecule der står bag Dreams, har formået at udvikle et software‐program, der er den vådeste drøm for alle kreative sjæle. Med Dreams i hånden er det virkelig kun fantasien der sætter grænser. Man kan lave animationsfilm, computerspil, grafisk arbejde, musik, kunst og meget meget mere. Jeg ser virkelig frem til det. Og jeg glæder mig til at gå på opdagelse i alle de muligheder der følger med. Media Molecule har endnu ikke offentliggjort en udgivelsesdato for Dreams. Dog forventes det, at udkomme senere i 2018 til Playstation 4. Så en PS4 må jeg nok også hellere få anskaffet mig på et tidspunkt.

2018 SOM HELHED

Det sidste punkt er måske i virkeligheden ikke noget konkret man kan glæde sig til. Men jeg har besluttet mig for, at 2018 skal være mit år. Jeg har en eller anden spøjs mavefornemmelse af, at der kommer til at ske en masse positive forandringer i mit liv, i de kommende 12 måneder. Hvad det præcis bliver til, vil tiden vise. Men jeg går fremtiden i møde med et åbent sind, og vil omfavne de muligheder der kommer til mig.

Nu er det fandme min tur.

-stine

 

 

 

Udgivet i Livet, Top 5 og tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *