TænkeTanken #3

Velkommen til endnu et indblik i mine underlige tanker.

Jeg har i den sidste uges tid, haft super travlt med at hjælpe mine forældre, med at sætte deres stue i stand. Så imens jeg har gået rundt i malerdampene, har jeg haft ekstra mange underlige tanker, og tænkte jeg ville dele et par af dem med jer.

HVORFOR HEDDER DET EN STOL?

Hvorfor er det lige at tingene hedder som de gør? Jeg mener, hvem har bestemt at en stol skal hedde en stol? At en skruetrækker skal hedde en skruetrækker? Og at en dør skal hedde … Ja, I har vist forstået min pointe.

1-LAGS TOILET PAPIR

Hvorfor i alverden findes der 1-lags toiletpapir?
Det er der da ingen der gider at bruge?! Og hvorfor er det, at der skal være så stor forskel på kvaliteten på toiletpapir generelt?

DET KAN VÆRE SKÆMMENDE AT GÅ I BAD

Når jeg er i bad, og skal til at vaske shampooen ud af håret, kan jeg en gang imellem godt blive lidt nervøs for at åbne øjnene. Tænk hvis Samara fra The Ring, eller et eller andet form for spøgelse står lige foran snotten på mig, og siger bøh?! Ja – måske har jeg set for mange gysere, og jeg ved godt, at det er fuldkommen langt ude – men er jeg den eneste der har det sådan?

THE SIMS

Nu er det godt nok ved at være et par år siden, jeg sidst har spillet The Sims. Men hold nu op hvor jeg elskede det spil. Det var så hyggeligt at sidde og bygge de huse, man aldrig selv får råd til i virkeligheden. Lave den perfekte familie og ellers bare bruge timevis på, at sidde foran computeren. Men noget af det jeg gjorde, lidt for tit måske, var at slå mine stakkels simmere ihjel. Jeg satte tit spillet på pause, og byggede en mur rundt om dem, så de hverken kunne komme på toilettet, sove, være sociale, eller få mad. Ja – jeg burde egentlig nok have advaret imod at “psykopat Stine” kom frem her – men det gjorde jeg altså. Der gik næsten sport i at se hvor mange gravsten jeg kunne få i haven.
Fortæl mig at jeg ikke er den eneste med disse små psykopatiske træk?

AV MINE KNÆ!

Den her er ret underlig – mest fordi jeg aldrig har mødt nogen der har det på samme måde.
Men når jeg ser eller hører noget super klamt eller ulækkert, får jeg ualmindelig ondt i mine knæ. Jeg har absolut ingen idé om hvorfor, men det gør jeg altså. De fleste mennesker får kvalme, eller bliver måske en smule utilpasse. Men nope – weirdo’en her får ondt i knæene! Smid mig lige en kommentar hvis du, kære læser, også gør det, ikke?
Jeg har brug for at vide at jeg ikke er alene!

-stine

 

Udgivet i TænkeTanken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *