sonisphere aflyst

Sonisphere aflyst!

Skuffelsen, frustrationen og vreden bobler mildest talt i mig i disse minutter.

Den 20. februar 2012 skrev Adam Lambert dette på sin Twitter:

Unavngivet

“As many suspected, I can finally confirm: I have been invited by Queen to sing one very special concert! Sonisphere at Knebworth July 7th”

 

Den 21. februar fik jeg bestilt en lørdagsbillet til Sonisphere festivalen, flybillet og hotelophold.

Det var den vildeste nyhed nogensinde. Adam Lambert og Queen, to af mine største idoler, sammen til en fuld koncert! Det er virkelig en drøm jeg aldrig troede, var muligt, skulle gå i opfyldelse!  Adam har optrådt med Queen to gange tidligere. Første gang til American Idol finalen tilbage i 2009 og sidste år i til EMA. Bare at se dem optræde sammen på TV, gav mig gåsehud, tårer i øjnene og var simpelthen så stolt! Det var så stort – så tanken om at skulle være vidne til det selv, er en følelse der ikke kan beskrives!

Men, men, men. Glæden varede kun 36 dage. Her til aften har rygterne spredt sig på Twitter og Facebook at Sonisphere festivalen bliver aflyst i år! Grunden skulle efter sigende være at der ikke er solgt nok billetter. For at en festival i denne størrelse skal kunne hænge sammen, er det klart at de er afhængige af billetsalg, og de 5000 billetter der er solgt indtil videre, er ikke meget. MEN! Der er stadig over 3 måneder til – og billetterne har kun været sat til salg i en måneds tid!

Nu sidder man her med nerverne ude på tøjet (og indrømmer gerne at der sidder en tåre eller tre i øjenkrogen), og venter på at der kommer en officiel pressemeddelelse fra Sonisphere. En talsmand skulle komme med den i morgen. Men desværre tyder alt på at det er sandt. I skrivende stund er Queen’s hjemmeside gået ned, men jeg nåede at fange dette fra deres hjemmeside tidligere:

queen

Det er ikke kun Queen og Adam fans det går udover.

Ud over Queen og Adam var der navne som; Kiss, Faith No More, Evanescence, Marilyn Manson, The Darkness, Black Stone Cherry og mange flere, der skulle have optrådt på festivalen!

Jeg er så skuffet lige nu. Jeg håber inderligt, at hvis festivalen er 100 % aflyst, at de finder et sted hvor Adam og Queen kan give koncert. Vi er mange fans, fra hele verden, der har købt billetter bare for at se dem! Jeg ved at de også giver en koncert i Rusland, ugen før Sonisphere Festivalen skulle have været fundet sted, og i morges så jeg et interview med Adam, hvor han fortalte om TO koncerter. En i England og en i Rusland.

Håbet lever endnu, men jeg tør næsten ikke håbe for meget!

 

Stinesig

Udgivet i Koncerter, Musik og tagget , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *