Shinedown | How did you love – akustisk

Shinedown overraskede os alle tidligere, da de udgav 2 akustiske udgaver af deres seneste single “How Did You Love”.

Sangen blev “Månedens sang” tilbage i Juli. Derfor vil jeg ikke gå for meget ned i detaljerne om sangen og dens betydning – jeg tror teksten taler for sig selv. Men hvis I har lyst kan I (gen)læse det indlæg her.

Personligt er det en af mine favoritter fra deres 5 studio album, Threat To Survival (2015) Derfor jeg blev overlykkelig da jeg hørte om ikke bare én men to (!!) akustiske versioner af nummeret.

Misforstå mig ikke – jeg e l s k e r Brent Smith’s vokal når der er fuld band på. Men der sker bare et eller andet helt magisk når det bare er Brent’s stemme og et enkelt instrument. Fuldkommen blottet og sårbart og jeg elsker det.

Nummeret i dens originale version blæste mig fuldkommen omkuld, og det var lidt “kærlighed ved første lyt”. Med de her udgaver vi er blevet forkælet med nu, synes jeg endnu mere at teksten og meningen kommer til udtryk. Åh, jeg kunne skrive side op og side ned med hvor meget jeg elsker det her, men jeg vil lade folk danne sine egne meninger.

Lyt de to akustiske versioner her – og se musikvideoen og hør sangen i studieudgave her:

 

Klaver:

Guitar:

Musikvideoen/Studio version

 

Stinesig

Udgivet i Musik-videoer og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *