sam sparrow nyt album

Return to Paradise

Sam Sparro er tilbage med efterfølgeren på sit fremragende debutalbum, “Sam Sparro” der udkom tilbage i 2008.

4 år efter, er det nyeste udspil her så endelig!

Return To Paradise er titlen på det nye album, og titlen siger det hele. Sam har virkelig formået at skabe et top sprødt album. Og han har virkelig stukket hænderne dybt i den lækreste funk, soul og firserpop, jeg længe har hørt.

Noget af lyden på albummet, kunne endda godt minde en smule om noget af det bedste fra Prince og George Michael. Men han gør det, så det ikke lyder som en total copy-cat. Han gør det fuldkommen til sit eget. Han rammer perfekt den lyd, og gør hele albummet ekstremt dansevenligt og vanvittigt iørefaldende, og jeg har i hvert fald svært ved at sidde stille når jeg hører det. Specialet club-bangerne om ”Let the Love In” og ”Happienss” kræver at man har pudset danseskoene. Der er naturligvis også plads til de list mere stille. Her bliver vi forkælet med et par ballader. En sang som blandt andet ”Shades of Grey” der får mine nakkehår til at rejse sig.

Sam gjorde virkelig klogt i at rejse tilbage til de glade firsere. Den stil klæder ham simpelthen så perfekt, som et skræddersyet jakkesæt.

Lad os håbe han bliver i den stil, og smider flere lækkerier af den art ud til os i fremtiden.

Et album som dette er helt klart et der skal skrues helt op for!
4/5 stjerner får han af mig!

Stinesig

Udgivet i Albums, Musik og tagget .