Hej, og velkommen til mit lille hjørne af internettet

Mit navn er Stine, men mine venner kalder mig Stins – eller det vil sige, ganske få af mine venner gør, men jeg kan bare godt li’ det navn! Jeg er 30 år gammel, og kommer oprindeligt fra den københavnske vestegn. (Og nej – jeg er ikke Brøndby-fan!) Her boede jeg med min skønne familie, bestående af to fantastiske skøre forældre og den bedste lillebror en søster kunne tænke sig. Og jeg må naturligvis ikke glemme vores lækre hund, Louis. Tilbage i 2015 klippede jeg navlestrengen, og købte mig en lille lejlighed, og er nu bosat i København.

Humor, selvironi og en ordentlig portion ærlighed er nogle af de værdier jeg vægter højest – og forhåbentligt kommer det også til at afspejle sig her på bloggen. Jeg har siden 2005 været i salg – og servicebranchen, hvor jeg har bevæget mig lidt rundt i alle afkroge inden for det fag. Primært har det dog været telemarketing og digital markedføring jeg har brugt min tid på. Jeg går lidt i overvejelserne om et brancheskifte, da jeg har store drømme, mål og ambitioner med min fremtid – men det kommer I til at kunne følge med i.

Men de vigtigste ting I behøver at vide om mig er:

  • Jeg er en k æ m p e serie – og filmnørd!
  • Jeg kan ikke leve uden musik!
  • Jeg går næsten altid i sort tøj!
  • Jeg ved aldrig hvad jeg skal gøre med mit hår!
  • Jeg er v i r k e l i g glad for pizza!

Hvorfor så denne blog?

Jeg har altid været vild med at skrive, det der med fristil i dansk – det var lige noget for mig! 
Tilbage i 2012 startede jeg bloggen Blog’N’Roll, hvor jeg udelukkende bloggede om musik, de kunstnere og bands jeg holder af, koncerter jeg gik til osv. Men i januar 2017 stoppede det brat, grundet en masse tekniske ting, jeg ikke vil kede jer med her.

Som månederne gik, kriblede det i fingrene for at komme til at blogge igen. Dog kunne jeg mærke at jeg havde mere på hjertet end kun musik. Derfor gik jeg i tænkeboks for at finde ud af, hvad det præcis er jeg ønsker at blogge om. Endelig fandt jeg frem til det, og jeg valgte at udvide bloggen så den kommer til at handle om alt mellem himmel og jord.

I kommer til at kunne følge med i mit liv og alt hvad det nu engang indebærer, mine holdninger og meninger til den verden og det samfund vi lever i. I kommer til at få et indblik i min, til tider, ret så forskruet hjerne og meget meget mere.
Selvom jeg har skiftet navn, kommer musik dog stadig til at fylde en del på bloggen, da min kærlighed til musikken på ingen måde er blevet mindre.

Alt på bloggen er skrevet af mig – og er derfor mine holdninger og mine meninger. Respekter venligst dette. Det skal være et hyggeligt sted at være, med en god og rar tone. Mit mål og mission er at give et lille smil på læben og inspirere andre. Hvis dette sker for bare én derude er min mission lykkedes!

 

-stine