Ny Shinedown video | Asking For it

Shinedown er ude med deres nye video. Og hold nu op, den er… Anderledes?

“I think Shinedown’s a bunch of sellouts. I mean just look at them. What are they? It’s not rock ‘n’ roll anymore. It’s not metal. I’m just gonna say what everyone’s thinking. I liked them better when they were fat and drug addicts. There, I said it. I’m out!”

Sådan starter en langhåret fyr videoen, der tydeligvis ikke er tilfreds med den lyd Shinedown har fået.

Darren Doane er instruktør på denne video, der er langt fra en traditionel rock’n’roll musikvideo, men i stedet gå i en retning der mere minder om en comedy sketch, hvor selvironien, humoren og sarkasmen klart spiller en stor rolle.

I videoen optræder Shinedown som forskellige roller; Brent som den flamboyante instruktør, Zach som den  dominerende manager, Eric som den yderst intense og til tider småsleske scenograf, og Barry som den lidt mere anonyme assistent. Bandet Shinedown bliver portrætteret af 4 meget yngre drenge, der ellers giver den fuld gas, og samtidig bliver hevet og flået i, og skal igennem alt fra videoshoots, photoshoots og interviews med pressen.

Jeg som fan har set mange forskellige sider af de 4 herre, og har også set dem folde sig ud på det mere humoristiske plan. Men jeg har dog aldrig set denne side af dem, og jeg elsker det.

Jeg synes det er forfriskende måden de har håndteret denne video på. Det har ikke lavet den kliché, og lavet noget der matcher til betydningen af sangen. Tværdigmod har de valgt at lave en meget let og underholdende, næsten 8 minutter lang video. Jeg kan efterhånden sangen i søvne, så jeg ved hvad meningen bag nummeret er, men når man ser videoen kan selve sangen desværre godt stå lidt i baggrunden.

Jeg elsker at de tager så meget pis på branchen som helhed, og at de på ingen måde tager sig selv seriøst.

Shinedown har lavet nogle gode musikvideoer. Før denne var Enemies min favorit , men Asking For It lægger sig nok op ved siden af.

Se videoen og vær beredt på et godt grin!


Se og hør Brent Smith tale om meningen bag sangen og videoen her:

Stinesig

 

Udgivet i Musik, Musik-videoer og tagget , , , .

En kommentar

  1. haha! Den video er godt nok speciel, men også ret cool på dens egen skæve facon.
    Som du siger så kommer sangen desværre lidt til at stå i baggrunden for video, hvilket jeg egentlig synes er ret ærgerligt for det er et fedt nummer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *