daughtry ny video

Ny Daughtry video

Daughtry er ude med en ny single. Og det betyder naturligvis ny video! “Outta My Head”, er sangen, og efter min mening en af de bedste sange Daughtry har skrevet for nyligt, og derved en af højdespringerne fra albummet ”Break The Spell”.

Jeg elsker hvor iørefaldende den her sang er, og hvor meget den kræver opmærksomhed fra første tone.
Sangen lægger stærkt ud med det lækreste guitarriff, der er næsten er grundstenen igennem hele nummeret. Sangens opbygning er genial. Egentlig er den super enkelt når man sætter sig ned, og analyserer den. Og der er ikke noget virkelig banebrydende over den, men det fungerer så godt! Og jeg kan naturligvis ikke glemme Chris’ stemme. Årh, hvor jeg dog elsker den mands vokal! I denne sang, får vi både fornøjelsen af hans rå og mere bløde side. Vi hører en stor del af hele hans register, der tydelig viser hvad den mand egentlig kan. Teksten er også noget jeg er helt sikker på, at alle kan, eller har kunne, relatere  til på et eller andet tidspunkt i deres liv. Og så er sangen virkelig en der sætter sig fast,  og er en jeg virkelig ikke  kan få ”outta my head ” 😉 … (jeg finder selv ud)

Der er bare nogle sange man bliver i ualmindelig godt humør af, når man lytter til dem. Outta My Head er helt klart en af de sange!

Denne video er langt fra hvad vi ellers normalt ser i en Daughtry-video, men jeg er vild med den! Den er anderledes og virkelig forfriskende, og jeg håber virkelig at vi kommer til at se mere af denne slags i fremtiden!
–  Og så er Chris jo heller ikke helt dårlig at se på – hvilket jo ikke gør noget når man sidder og ser en musikvideo 😉

Check videoen ud her:

 

Stinesig

Udgivet i Musik, Musik-videoer og tagget , , .