Adam Lambert | ny video

Never Close Our Eyes – Video

Endnu et indlæg om Adam Lambert – og nej! Jeg er ikke en gang ked af det!

Adam udgav i dag, sin video til sin anden single fra albummet Trespassing, Never Close Our Eyes.

Sangen har jeg skrevet om før, så jeg vil ikke gå for meget i detaljer om den. Hvis I vil læse det indlæg kan I gøre det her.
Som skrevet tidligere er det en pop/dance sang, der er skrevet af Bruno Mars og produceret er Dr. Luke. Og nu er videoen altså klar. Denne er instrueret af Dori Oskowitz, der blandt andet også står bag en af Ke$ha’s videoer.

OVERRASKER IGEN

Endnu en gang formår Lambert at tage skridtet videre og overraske. Denne video er meget anderledes end hvad vi ellers har set fra ham før. Den finder sted i et fremtids, næsten sci-fi fængsels miljø, hvor de indsatte nærmest får deres identiteter neutraliseret og bliver proppet med piller. Adam får en dag nok, og sammen med nogle af de andre rebeller, tager de kampen op mod autoriteten, for at få deres ret til at leve deres liv tilbage.

It only gets better if we want it to” – det er så sandt som det er sagt. Det smukke ved mange af Adams videoer er, at man får en helt ny drejning på sangen, og man kan fortolke testen på en anden måde, som man måske ikke havde tænkt over, første gang man hørte sangen. Det får virkelig en til at tænke, og jeg elsker det!

Endnu et fantastisk mesterværk fra Adam!
–  Og de gule og røde jakkesæt til sidst? Weeeeeeeeeeeeeeeeerk!

Tjek videoen til Never Close Our Eyes ud her:’

Og bag om Never Close Our Eyes her:

 

Stinesig

Udgivet i Musik, Musik-videoer og tagget , , .