Mike Shinoda | Post Traumatic EP

Mike Shinoda | Post Traumatic EP

6 måneder er der gået, siden Linkin Park’s forsanger, Chester Bennington, tog sit eget liv.
Hans gode ven – og bandkammerat, Mike Shinoda udgav i går en EP, bestående af 3, hjerteskærende og hudløs ærlige, sange. Ret tydeligt sætter han ord på de følelser han har, i kølvandet på tragedien, der fandt sted den skæbnesvanger sommerdag, sidste år.

Titlen på denne EP er ”Post Traumatic EP”, hvilket ikke kunne være mere passende.
Mike postede i går et billede på sine sociale medier, med tankerne bag disse 3 nye numre:

The past six months have been a rollercoaster. Amidst the chaos, I’ve started to feel an intense gratitude – for your tributes and messages of support, for the career you have allowed me to have, and for the simple opportunity to create. Today, I’m sharing three songs I wrote and produced, with visuals that I filmed, painted, and edited myself. At its core, grief is a personal, intimate experience. As such, this is not Linkin Park, nor is it Fort Minor -it’s just me. Art has always been the place I go when I need to sort through the complexity and confusion of the road ahead. I don’t know where this path goes, but I’m grateful I get to share it with you.

MikeShinoda.com
-m

Mike Shinoda | Post Traumatic EP

TEKSTER FRA HJERTET

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at de tekster der er at finde i disse 3 sange, kommer direkte fra Mike’s hjerte. De er ærlige, hårde og rå. De er fyldt med så meget smerte, sorg og vrede. Præcis som de følelser man går igennem, når man mister en man virkelig elsker.

Med denne EP har Mike i den grad givet en følelsesladet gave til alle fans, og vil udentvivl gå direkte i hjerterne hos dem, der fortsat er i sorg over Chester’s alt for tidlige død.

EP’en lægger ud med “A Place To Start”. En sang, hvor Mike spekulerer over hvad fremtiden vil bringe ham. Sangen slutter af med lyden af forskellige telefonsvarerbeskeder, fra venner og bekendte, der kontaktede Mike umiddelbart efter Chester’s død. Så blev det hele ligepludselig meget virkeligt, og jeg sad tilbage med en klump i halsen.

“Over Again” er nok det nummer der beskriver bedst, uden filter, hvordan Mike havde det med at stå på scenen uden Chester. Nummeret igennem får vi fortalt de tanker og følelser Mike havde i timerne optil – og efter mindekoncerten de holdte for Chester, tilbage i oktober.

I “Watching As I Fall” reflekterer Mike over den karriere og succes han har haft med Chester og de resterende medlemmer i Linkin Park. Samtidig står han nu også ved lidt af en skillevej, velvidende at bandet aldrig bliver det samme igen, og at bandets fremtid er usikker.

Lyt til de 3 sange her:

PLACE TO START

I’m tired of feeling like every next step’s hopeless
I’m tired of being scared what I build might break apart
I don’t want to know the end, all I want is a place to start
OVER AGAIN

And everybody that I talk to is like,
“wow Must be really hard to figure out what to do now”
Well thank you genius / you think it’ll be a challenge
Only my life’s work hanging in the fucking balance

WATCHING AS I FALL

Thinking I’m OK but they’re saying otherwise
Tell me how I look but can’t look me in the eyes
Watching as I say this and then I do that
Telling them the old words but in a new rap

 

Under normale omstændigheder ville jeg have sat mig ned, og analyseret sangene og skrevet en anmeldelse af EP’en. Men taget baggrunden for denne udgivelse i betragtning, vælger jeg at lade være. Denne gang lader jeg bare musikken, ordene og følelserne tale for sig selv. Jeg føler ganske enkelt ikke, at det er passende at bedømme og give “stjerner” her.

-stine

Udgivet i Albums, Musik og tagget , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *