Metallica til København|Udsolgt

18 minutter skulle der til, for at Metallica kunne melde udsolgt til deres to up-coming shows. Bandet får æren af at skulle indvie den nye Royal Arena i København, der finder sted til februar. Billetterne blev sat til salg i formiddags klokken 10:00, og klokken 10:18 var billetterne altså revet væk. Ganske kort tid efter, blev der annoncerede en ekstrakoncert d. 7. februar, men disse billetter blev også revet væk på rekord tid.

Jeg er ret sikker på, at grunden til den store interesse i disse koncerter er, at det er de eneste shows Metallica giver i Europa i de første 6 måneder af 2017. Så jeg tænker helt klart at fans fra det meste af Europa sad klar ved computeren for at få fat i en billet.

Metallica er uden tvivl på min liste over bands jeg virkelig gerne vil opleve. Selvom jeg ikke sad klar ved computeren, har jeg heldigvis fået sikret mig en af de eftertragtede billetter. Så jeg vil være til at finde i Royal Arena, søndag d. 5. februar.

Jeg glæder mig!

Metallica fans verdenen over, kan desuden se frem til at bandet udgiver deres længe ventede album “Hardwired… to Self-destruct” d. 18. november.
Jeg vil helt sikkert blogge om albummet når det er udkommet, så det kan I holde øje med, når den tid kommer 🙂

Indtil da, kan I få en smagsprøve på albummet, og hvad der er i vente til februar, fra da de 4 herre gæstede Jimmy Fallon forleden:

Fik man ikke billet, kan man skrive sig på ventelisten på www.ticketmaster.dk

Stinesig

Udgivet i Koncerter, Musik og tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *