Mest brugte apps | Top 5

Mest brugte apps | Top 5

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg, ligesom stort set alle andre, bruger min telefon en snert for meget, en gang imellem.

Jeg sad tidligere og ryddede op på min telefon. Her fik jeg slettet en masse af de ting der bare lå, som jeg alligevel ikke fik brugt. Jeg opdagede hurtigt, at jeg havde over 100 apps på min iPhone (måske ikke lige 100, men overdrivelse fremmer forståelse)  og mange af dem lå egentlig bare og optog en masse plads.

Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en Top 5 over de apps jeg bruger mest.

CandyCrush

Ja, jeg bruger nok alt for meget tid på at spille CandyCrush, men jeg slapper faktisk af når jeg sidder og spiller det. Og selvom jeg nogle gange har haft lyst til smide telefonen ad helvedes til, fordi jeg er nået til et level jeg ikke kan komme igennem, så bliver jeg alligevel ved. Jeg er nok en smule afhængig må jeg være ærlig at indrømme.

Facebook

Det kommer måske som et chok for nogen at Facebook “kun” er på en 4 plads på denne liste. Men jeg bruger faktisk ikke Facebook ret meget længere. Jeg tjekker den i løbet af dagen, men efterhånden er det kun åndssvage memes jeg tagger folk i, og skriver en kommentar til folk, hvis de har kommenteret noget på bloggens Facebook-side. Alligevel har den dog formået at komme med i Top 5. Det er en ret dårlig vane, som jeg tror der er rigtig mange der har fået sig, med at man lige tjekker Facebook, scroller igennem sit news feed, og så lukker igen. Jeg gør det i hvert fald, men det er sjældent at jeg rent faktisk lægger mærke til hvad det er jeg glor på.

Twitter

Jeg bruger Twitter dagligt. Jeg tweeter ikke hver dag, men jeg holder mig opdateret derinde. Primært er det musikere jeg følger, så jeg kan følge med i hvor langt de er med et nyt album, hvordan det går på deres tour, og om der er andre spændende nyheder jeg ikke føler jeg kan leve uden. Jeg bruger naturligvis også Twitter til alt muligt andet. Det er bare super hurtigt og nemt at bruge.

Instagram

Instagram er nok det sociale medie jeg bruger mest tid på. Jeg er ikke en der selv spammer mine følgere derinde, det ville være synd at sige. Men jeg elsker Instagram. Jeg bruger den, lige som med Twitter, til at holde mig opdateret på hvad mine yndlings musikere render rundt og laver. Jeg bruger den til at blive inspireret til nogle af de kreative projekter jeg har gang i. Jeg bruger den til at snakke teorier om alle de TV-serier jeg nu engang følger med i, og meget meget mere.  Jeg ELSKER Instagram!

Deezer

Streamingstjenesten Deezer er uden tvivl den app jeg bruger mest. Når jeg bare er mig selv, kører den faktisk konstant. Jeg tror de fleste efterhånden er opmærksomme på, hvor meget musik fylder i min hverdag. Og det gør den virkelig også! Deezer kører næsten fra jeg står op om morgenen til jeg går i seng om aftenen. Den kører sågar når jeg skal sove, for jeg falder altid i søvn til musik.  Men appen bliver dog slukket når jeg skal se alle mine TV-serier!

Der er naturligvis mange flere apps, som jeg bruger rigtig meget – men de her er uden tvivl dem der bliver brugt mest.

Hvilke apps er I afhængige af?

-stine

Udgivet i Top 5 og tagget , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *