Marvel Film | Top 5

Vi fortsætter nørderiet, og nedtællingen til Avengers: Endgame!

I dag får I listen over mine 5 yndlingsfilm i Avengers universet. Og det var virkelig svært, da jeg synes (stort set) alle film er gode, på hver deres måde. Jeg forsøgte i første omgang at sætte min top 5 i rækkefølge, men jeg kunne simpelthen ikke blive enig med mig selv. De 3 sidstnævnte film på denne liste slås om podiepladserne, og jeg ændrer mening hele tiden. Derfor får I dem i (næsten) vilkårlig rækkefølge.

5: Thor: Ragnarok

Jeg lægger ud med Thor Ragnarok. Den var meget anderledes end hvad jeg havde regnet med, hvilket kun gjorde det til en positiv oplevelse, første gang jeg så den. Den er så absurd morsom, og er nok, i min verden, den sjoveste Marvel film til dato. Selvom jeg også var godt underholdt af Guardians of the Galaxy.

Jeg er vild med at vi ser en anden side af Thor, i Ragnarok. Her fik Chris Hemsworth virkelig testet sin komiske timing, og det gav pote. Og så kan jeg stadig ikke stoppe med at grine af Loki, der faldt i 30 minutter….. Episk øjeblik!

4: Captain America Civil War

Det jeg synes der er interessant ved Civil War er, at den i høj grad prikker til vores heltes samvittighed, og udfordrer deres moralske standpunkter. Jeg må indrømme at historien gør lidt ondt i hjertet, når de langt fra er på samme side, men det gør det kun mere menneskeligt, og man føler at der er mere på spil. Jeg er vild med historien, og den karakterudvikling der sker i denne fortælling. Et eller andet sted burde den nok have heddet Avengers: Civil War, i stedet for Captain America. Men den lader vi bare ligge der.

Iron Man

Filmen der startede hele MCU for godt 11 år siden. Jeg var langt fra med på superhelte tendensen dengang, men hvor ville jeg dog ønske jeg havde været det.
Når det så er sagt, er det selvsamme film der åbnede mine øjne og fik udvidet min horisont. Jeg blev forelsket i Tony Stark med det samme, og hånden på hjertet var det ham der gjorde at jeg tænkte “Det her kunne godt fange min interesse, med sådan en karakter og historie”

Iron Man 3 var virkelig tæt på at havne på listen også, da jeg i denne film kunne spejle mig selv i Tony, hvilket jeg ikke troede ville ske. Men at se en karakter man er virkelig glad for, gå igennem noget lignende man selv gjorde på daværende tidspunkt, det rørte mig, og efterlod et kæmpe indtryk. Jeg er klar over at mange fans af de originale tegneserier var rasende over at man havde valgt at ændre så radikalt på plottet – men som den uvidende fan som jeg var, synes jeg det var genialt.

Avengers

Hold kæft hvor er den fed, den film. Det er nok den film (ud over Iron Man) Jeg har set flest gange. Den er bare gennemført genial, og jeg elsker at se hvordan vores helte for første gang skal slå pjalterne sammen for at redde verdenen.

Et eller andet sted kunne den her film været endt som en katastrofe, da det kan være ekstrem farligt at sætte 6 så komplicerede og stærke karakterer sammen, fra hver deres historier. Men det fungerer virkelig. Hver personlighed får lov at skinne igennem, og det er tydeligt at se at dette hold af skuespillere har en kemi der ikke kan benægtes.

Avengers Infinity War

Jeg så Infinity War for første gang i biografen, hvor jeg skrev en længere anmeldelse af den. Men hold nu op en rutschebanetur af en oplevelse når man ser den film. Den har alt hvad jeg ønsker der skal være i en (superhelte) film, og der er ikke et sekund under den næsten 2,5 time lange film jeg keder mig. Og på trods af at jeg har set den et par gange nu, bliver jeg stadig revet med hver gang. Wow!

I morgen nat går det løs! Og hvem ved, måske ender Avengers Endgame på denne liste?

-stine
Udgivet i Top 5, TV / Film og tagget , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *