Månedens sang | Juni

Så er tiden igen kommet til månedens sang.

Det har virkelig været en fantastisk måned i rockens og live oplevelsernes tegn. Som I allerede ved havde jeg den store ære og fornøjelse at opleve både Shinedown og Halestorm. Og naturligvis kan jeg ikke glemme hele  Copenhell oplevelsen.

Mange tror måske at jeg vil vælge en Shinedown-sang, da det uden tvivl har været Shinedown der har fyldt mest i mit hoved i denne måned.  Men overraskende nok, så nej – ikke denne gang 🙂

I denne måned falder sangen på Dear Daughter, fra Halestorm’s 3 album, Into the Wild Life, fra 2015.

Jeg havde den største fornøjelse af at høre sangen live tidligere på måneden, da Halestorm gæstede Amager Bio. Og som jeg skrev der, var det her at gåsehuden kom snigende. I kan læse min anmeldelse om koncerten her.

Sangen rører virkelig noget i mig, og jeg synes det er en sang som alle (piger) bør lytte til. Lzzy Hale, der har skrevet sangen, har ikke selv børn, men det er sådan set også fuldkommen underordnet. Sangen er så utrolig stærk, og har et budskab der er så vigtigt at huske på, i den verden vi lever i, i dag.

Jeg vil ikke skrive for meget, om den – for jeg synes teksten taler for sig selv.

Hvis I har en lidt følsom side, må I nok hellere finde et par kleenex frem inden I lytter til den. Den får i hvert fald tårerne frem hos mig.

Hør sangen her

“These are words that every girl should have a chance to hear
There will be love, There will be pain, There will be hope, There will be fear”

Stinesig

Udgivet i Månedens sang, Musik og tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *