Månedens sang | Juli

Måneden er kun halvvejs igennem, men alligevel følte jeg at tiden er den rette til at skrive om månedens sang.

Set i bakspejlet af alle de forfærdelige hændelser der sker i vores verden for tiden, følte jeg virkelig kun at der var én sang lige nu, jeg kunne vælge. Det er en Shinedown-sang, men det er ikke pga. at det lige er dem at jeg vælger den. Jeg havde nok valgt den hvis det var et hvilket som helst andet band der havde lavet den.

Den handler om, at når man ser tilbage på sit liv, hvordan har man så behandlet andre – og ikke mindst sig selv? Har man gjort det man kunne for at være den bedste version af sig selv?

Jeg synes bare sangen er én ALLE mennesker bør lytte til, og derefter kigge sig godt i spejlet. Sangens pointe er i bund og grund “Du har kun ét liv – få det bedste ud af det!”

For mit vedkommende var det kærlighed ved første lyt. Gåsehuden omfavnede mig fra første tone, første gang jeg lyttede til den. Det er klart en af højdespringerne fra deres nyeste album “Threat To Survival”

Hør Brent Smith tale om hvordan sangen kom til, og med hans ord, hvad den handler om her:

Hvis I ikke gider høre på Brent snakke, så bare lyt til sangen og lyt til teksten. Den siger vidst alt, så jeg tror ikke jeg behøver at sidde og overanalyserer teksten og dens mening for jer.

Hør sangen her:

 

No one gets out alive, every day is do or die.
The one thing you leave behind.
Is how did you love, how did you love?
It’s not what you believe; those prayers will make you bleed.
But while you’re on your knees.
How did you love, how did you love, how did you love?

 

 

Stinesig

Udgivet i Månedens sang, Musik og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *