Månedens sang | Januar

En gang imellem popper et nyt navn, en ny stemme og en potentiel ny stjerne op som bare ikke kan benægtes.
Dette er tilfældet i denne måneds udgave af “månedens sang” .

Rag’n’Bone Man (Sony Music) har lavet musik siden 2011/2012, men det var først i 2016 han for alvor fik sit gennembrud med storhittet Human.
Jeg faldt for nummeret med det samme, men her i de sidste par uger har det været et af de mest spillende numre på min personlige playliste.

Rory Graham, manden bag stemmen forlanger ens opmærksomhed fra første tone. Han stemme er så rå, kraftfuld og troværdig. Han har virkelig det dér udefinerbare, der på ingen måde kan beskrives.Det rammer bare hvor det skal. Når man hører ham synge føles det som et stort kram. Og samtidig jeg bliver mindet om hvorfor jeg elsker musik så meget som jeg gør.

På dette nummer går det hele virkelig op i en højere enhed. Han stemme, produktionen og teksten. Det er en af de mest ærlige tekster jeg længe har hørt. Jeg er virkelig ikke et sekund i tvivl om at alle kan relaterer til ordene han synger. Sangen minder mig lidt om Hozier’s Take Me To Church, der også var rå, ægte og direkte “in you’r face”

Jeg er fuldkommen forelsket i det her nummer, og der er ingen tvivl om jeg skal have hans debut album, når det udkommer til marts.

Den 7. april gæster Rag’n’Bone Man Lille Vega i København. Der er desværre meldt udsolgt, men krydser lidt fingre for at den vil blive rykket til Store Vega. Såfremt den gør, vil jeg helt sikkert købe billet. Ham her er jeg nødt til at opleve live!

Læn dig tilbage og se, og lyt til månedens sang her:

WOW en stemme! Meget mere af det, tak!

Stinesig

 

 

 

Udgivet i Månedens sang og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *