Månedens sang | December

*SPOILER-ALERT*

Hvis du følger med i X-factor UK, og endnu ikke ved hvem der vinder, og ikke vil have det spoilet. Så vil jeg anbefale at du stopper med at læse nu!!

December måned spiller på sidste vers, så tiden er inde til denne måneds udgave af månedens sang!

Når vi nu alligevel er i december, og da det i dag er lille juleaften, synes jeg det ville være passende at vælge en julesang som månedens sang. Heldigvis er der netop blevet udgivet en ny en af slagsens, som jeg faktisk synes virkelig god.

Sangen hedder When Christmas Comes Around, og er skrevet af Ed Sheeran. Dette nummer er vinder-singlen i dette års X-Factor uk, og det er så her at spoileren kommer. 23-årig Matt Terry blev kåret til dette års vinder, og derved udgiver han nu denne sang som sin første single.

Jeg er super glad for at det netop var Matt der løb med sejren. Han har været en af mine yndlings fra dag 1, så i mine øjne var der ingen tvivl om, at det var den helt rigtige vinder.

Tilbage til sangen.

Den er egentlig fyldt med jule-sange-klicheer, men med Ed’s ord og Matts stemme synes jeg nu alligevel den holder. Og så er det i øvrigt rart endelig at høre en ny julesang, frem for de samme sange der bliver spillet på repeat år efter år i denne måned.

I øvrigt er denne single en såkaldt “charity sang”, da alt overskuddet går til Shooting Star Chase og Together for Short lives.

Hør sangen her:

 

 

Rigtig glædelig jul! 🙂

 

Stinesig

 

 

Udgivet i Månedens sang og tagget , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *