Månedens sang | August

Så ramte vi slutningen af august, og derfor er tiden inde til Månedens Sang.

I denne måned har jeg valgt en sang, der ikke findes på diverse streamings tjenester, eller en man kan købe på iTunes.  Det er heller ikke en sang man hører i radioen. I hvert fald ikke i denne udgave. Heldigvis er den er til at finde på YouTube. Sangen er af Clark Beckham og Madison Ryann, der laver en duet ud af Chris Stapletons Tennessee Whiskey. En sang jeg efterhånden har hørt fortolket af mange forskellige artister, på et utallige forskellige måder. Men ingen, og jeg mener INGEN slår denne fortolkning. Det er uden tøven, den vildeste udgave af den sang, jeg nogensinde har hørt.

Jeg blev forelsket i Clark’s stemme tilbage i American Idol sæson 14, hvor han desværre kun blev nummer 2. Siden da, har han ikke rigtig udgivet noget som sådan, men jeg følger hans YouTube kanal meget trofast, i håb om at der snart kommer noget nyt.  Madison, er ikke en jeg har stiftet bekendtskab med før. Men jeg blev fuldstændig blæst omkuld da jeg hørte hendes ualmindelige blide, men samtidig sprøde stemme. Der er så meget soul, styrke, kontrol og samtidig en snært af skrøbelighed i begge stemmer, og når de smelter sammen bliver det virkelig skabt noget magisk. Noget jeg ikke hører hver dag.
De prøver ikke engang, de gør det så ubesværet og det er virkelig en fryd at lytte til dem. For min skyld må de meget gerne lave noget lignende i fremtiden…

Hør sangen her

Stinesig

Udgivet i Månedens sang, Musik og tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *