Krop-Sind-Ånd Helsemesse

I weekenden løb den årlige Krop-Sind-Ånd helsemesse af stablen, da Brøndby hallen, endnu en gang, åbnede op for tusindvis af besøgende. Det er DanInfo Messerne der står bag. Det deres største messe, med 190 udstillere og et hav af forskellige foredrag, minikurser og workshops. Her kan man gå på opdagelse i alle afkroge inden for den alternative – og naturterapeutiske verden. Man kan få rådgivning om personlig udvikling, spirituel vejledning, købe naturprodukter, musik, bøger, smykker og meget, meget mere.

Jeg havde min debut på messen sidste år, og var positivt overrasket over den oplevelse jeg fik med mig, og besluttede mig derfor at tage afsted igen i år. I lørdags tog jeg alene på messen, og fik mange flere ting med mig hjem, end jeg havde forventet.

SÆRLIGT SENSITIV FOREDRAG

Det første jeg havde på programmet var et foredrag med Stine Klarskov.
Jeg havde egentlig planer om at se foredraget med Sebbastian Lorantius, der fortalte om sit liv som medie. Men i og med han og Stine holdt foredrag på samme tid, måtte jeg jo tage en beslutning. Og valget faldt, som nævnt, på Stine Klarskov. Årsagen bag min beslutning var, at hun skulle tale om særligt sensitive. Som jeg for ganske nyligt skrev på bloggen, er jeg særligt sensitiv, og fandt derfor dette foredrag yderst interessant, og ville høre hvad hun havde at sige.

Det var ikke fordi der var så meget nyt under solen, i foredraget. Mange af tingene hun fortalte var jeg opmærksom på, men det var generelt virkelig rart at få sat nogle (andre) ord på, hvordan det er at være særligt sensitiv fra en der selv er det, og samtidig hjælper andre i samme situation, der har det svært.

Dog fortalte hun nogle ting der virkelig fik mig til at tænke. Specielt det her med, at man som særligt sensitiv skal lære at beskytte sig selv noget mere. Hun gav os nogle værktøjer jeg udentvivl har tænkt mig at bruge fremadrettet, for at se om det kan hjælpe. Samtidig blev der også nævnt nogle ting, jeg virkelig kunne relatere til, men som jeg aldrig havde tænkt på, havde noget med min særlige sensitivitet at gøre. Så på den front var det virkelig rart, at få den slået fast. Det er altså ikke bare mig der er mærkelig, og har nogle underlige vaner en gang imellem. Det er altså ganske normalt når man er et lidt mere følsomt menneske.

I kan følge Stine Klarskov på Facebook, hvor hun løbende opdaterer om kommende foredrag.

CLAIRVOYANCE

Efter foredraget gik jeg ned til selve messen, hvor alle udstillerne befandt sig. Der var ualmindelig mange mennesker at finde i Brøndby hallen den dag. Men jeg startede fra den ene ende og bevægede mig stille og roligt rundt i salen. Jeg brugte meget tid på at gå rundt, tale med de forskellige udstillere og andre besøgende. Og gik generelt bare på opdagelse i de mange spændende stande. Pludselig faldt jeg i snak med en clairvoyant, og besluttede mig for at få en tid hos hende. Jeg havde på forhånd planer om at få en clairvoyance på messen, og det føltes bare rigtig med hende. Selvom jeg tror på der er mere mellem himmel og jord, kan jeg dog godt være noget skeptisk når det kommer til sådanne sessioner. Men jeg gik ind til det med åbent sind. Og jeg er virkelig glad for jeg gjorde.

Detaljerne vil jeg ikke dele i denne omgang. Men det var 30 minutter der gjorde virkelig meget indtryk på mig. Jeg har nogle problemstillinger jeg kæmper lidt med for tiden, som hun var inde at berøre, uden jeg havde nævnt så meget som ét ord om det. Jeg fik lidt råd og vejledning i forhold til min jobsituation – og hun fortalte mig at hun ser mig som selvstændig om nogle år (!!!) Der kom en afdød forbi og havde et par budskaber med til mig. Og fik jeg at vide hvem mine åndelige guider var.

Manipulation eller ej – så fik jeg virkelig meget ud af denne clairvoyance. Den gav mig i allerhøjeste grad nogle ting at tænke over – på trods af at jeg fik at vide, at jeg tænker for meget over tingene. Jeg skal følge min mavefornemmelse, da den har ret på godt og ondt, og jeg passe på mig selv. Så det er det jeg vil gøre.

DRÆNET FOR ENERGI

Efter min clairvoyance var min energi brugt op. Der var et foredrag mere og en klarsynsdemonstration jeg gerne ville have deltaget i. Men mit hoved kunne ikke mere, så jeg valgte tage derfra. På trods af, at jeg kun fik 2 ud af 4 planlagte oplevelser med derfra, var det nok til at jeg følte mig ualmindelig taknemmelig, drænet for energi på den absolut bedste måde. Jeg havde bare en indre ro jeg ikke havde haft længe.

Jeg skal uden tvivl afsted igen næste år!

-stine

Udgivet i Livet og tagget , , , , .

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *