Jeg har fået job!!!

JEG HAR FÅET JOB!!!

Det er noget tid siden mit sidste blogindlæg. Der er egentlig ikke nogen særlig grund til min inaktivitet. Jeg havde bare brug for en kort pause for bloggen, sociale medier og alt det der nu hører til. Dog føler jeg, at den pause er slut nu!

Jeg tænkte derfor, at jeg ville give en lille update, i hvad der sker i min lille verden.

Som jeg skrev tidligere på måneden, har jeg været ledig på arbejdsmarkedet alt for længe, hvis man spørger mig.
Det har været en rigtig hård kamp at finde en arbejdsplads, hvor jeg følte at det var dér jeg skulle være. Og en endnu hårdere kamp, at finde en arbejdsgiver der mente at jeg havde den rette personlighed, og endnu vigtigere de rette kompetencer.

Jeg har ledt med lys og lygte igennem det forgangne år, og endelig har al min søgen båret frugt.
I formiddags fik jeg opkaldet. Jeg har fået et job!

PLANEN ÆNDREDE SIG

Som tidligere skrevet på bloggen, gik jeg og legede lidt med tanken om et brancheskifte. Jeg følte at jeg havde haft den tid på telefonen som jeg skulle have. Jeg var overbevist om, at jeg ville hive stikket fra den verden. Men jeg blev klogere. En god veninde er for nylig blevet ansat i kundeservice. Efterfølgende har hun delt en masse små anekdoter og historier, fra de ting hun oplever på telefonen. Jeg kunne nikke genkendende til rigtig mange af de ting hun fortalte, og hånden på hjertet kunne jeg mærke, at jeg rent faktisk savnede det.

Jeg har mange års erfaring i salg- og servicebranchen. Og med tiden har jeg fundet ud af, at jeg faktisk er virkelig glad for kundeservice. Jeg elsker at kunne yde den bedste service som muligt for mine kunder. Jeg er ikke bleg for at gå den ekstra mil, for at kunden føler sig tryg, hørt og godt behandlet. Så da jeg i første omgang så stillingsopslaget, følte jeg med det samme, at det var et job jeg bare måtte have!

SAMME VÆRDIER

Samtidig kunne jeg mærke meget hurtigt, (og i særdeleshed efter de 3 samtaler jeg har haft med dem) at det er et firma der lever efter samme værdier som jeg selv gør. Det gør det bare endnu bedre. Det at vide, at jeg nu skal omgås folk til dagligt, der har samme tankegang som jeg, gør at jeg i højere grad higer efter at komme i gang. Det er klart, at jeg på ingen måde har mødt alle medarbejdere endnu, men jeg har i hvert fald en rigtig god mavefornemmelse, og er overbevist om, at det her kun kan blive godt.

KÆMPE LETTELSE

Generelt er det bare en virkelig rar følelse jeg har rendt rundt med hele dagen. Tanken om at jeg igen kan få en “normal” hverdag op at køre. Et job at stå op til om morgenen. Og følelsen af, at jeg har noget “ordentlig” indhold i mit liv, gør det bare så meget sjovere at være mig lige nu. Det at jeg nu kan vinke adios til dagpengesystemet og jobcenteret gør mig så glad helt indeni . Jeg skal ned og underskrive kontrakten en af dagene, og så har jeg første dag den 1. marts!

Jeg er en meget glad og lykkelig pige lige nu, og jeg glæder mig virkelig til at starte!

Anyways, det blev et af mine kortere indlæg – men ville blot dele nyheden med jer!

-stine

Udgivet i Livet og tagget .

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *