Jeg føler mig gammel!

Jeg føler mig gammel!

I går sad jeg og så et tv-program, hvor jeg efterfølgende brokkede mig højlydt over dette pågældende program. Det kan sådan set ske for hvem som helst, men programmet omhandlede “vanvittige tunneller.” TUNNELLER?! Hvis det ikke siger noget om, at jeg er er ved at blive gammel, ved jeg virkelig ikke hvad gør? (eller også har jeg bare alt for meget fritid?)

Bare for at vade lidt i såret, har jeg i dag lavet en liste over ting, der med garanti får de fleste til at føle sig gamle.

Så puds læsebrillerne, læg strikketøjet fra dig og kryb sammen på sofaen under den ternede plaid, og læs med. Og fortæl mig, at jeg ikke er den eneste der føler mig tudsegammel lige pludselig?

COLE BLIVER 30!

Jeg tror, at alle der har set et af M. Night Shyamalan’s bedste mesterværker, Den 6. Sans, kan huske den lille dreng, Cole. I ved. Ham der kan se døde mennesker. Den lille dreng er bare ikke så lille længere. Han fylder 30 år til april!

Jeg føler mig gammel

NÅR BØRNENE BLIVER VOKSNE

Apropos pops at fylde år. Alle “børn” der er født i 2000 bliver i år myndige! Altså 18 år!! Det vil sige at de nu må køre i bil, stemme og komme lovligt ind på de fleste diskoteker. I mine øjne går de jo stadig i vuggestue?

ET SIDSTE FARVEL

Det er 14 år siden vi sagde et sidste farvel til vores yndlings Venner. Gad vide hvor mange børn Ross og Rachel har i dag?

G20GLE

Det er de færreste der kan huske deres første Google-søgning. Men overvej lige, at Google blev grundlagt for 20 år siden!

FACEBOOK

Nu hvor vi taler om internettet. Det er 12 år siden at vi som danskere kunne oprette en profil på fjæsbogen for første gang! Jeg føler kun jeg har haft min profil i 12 dage?

BEDSTEFAR

Jeg føler mig på ingen måde gammel (bemærk venligst ironien) når jeg tænker på at både Jim Carrey er blevet bedstefar – og så at se ham prøve på at kopiere julemandens skæg.

JAMEN 2000 ER DA IKKE SÅ LÆNGE SIDEN?!

År 2030 er tættere på end da vi var i 2000. Og jeg føler at det kun var for et par år siden vi gik ind i et nyt årtusind?

ONKEL WILL?

Will Smith er i dag ældre end hvad Onkel Phil var, da Rap Fyr i LA rullede over skærmen for første gang. Og han er sågar begyndt at ligne ham?

TVILLINGE TÅRNENE

De fleste gymnasieelever der går i 1. eller 2. G i dag, levede ikke da tvillinge tårnene i New York faldt.

MUSIK OG FILM

Aerosmith’s Don’t Wanna Miss A Thing fylder i år 20 år. Som de fleste ved er sangen soundtracket til filmen Armageddon, hvilket betyder at en af mine absolut yndlingsfilm også fylder rundt.

Feeling old yet?

-stine

Udgivet i Livet, TænkeTanken og tagget , , , , , , , , , .

En kommentar

  1. Livet er et knips med fingrene
    Tro mig, trods de skavanker der følger med når man bliver “gammel/ældre”, så er man stadig 25 år indeni (kvinde fra 1961)
    Og det er så skræmmende at se børn vokse op, og at ens søskende OGSÅ er “gamle”.
    Man skal nyde hvert eneste sekund man kan trække vejret, og undgå negative mennesker
    Knus til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *