HystadeTimen #2

Så er hystaden tilbage!

PERSONAL SPACE

Her forleden stod jeg i 7/11, og der var relativ lang kø. Der var to kasser åbne, så der var to der blev ekspederet på én gang. Den eneste der stod foran mig, var en kvinde der på ingen måde kender til ‘personal space’. Hun stod vitterlig helt oppe i røven på dem der var igang med at blive betjent. Jeg bryder mig virkelig om sådan nogle mennesker. De irriterer mig grænseløst. Og det her gik ikke engang ud over mig, jeg var blot vidne til det. Men nøj, hvor kan jeg ikke have sådan noget. Træd dog lige et skridt tilbage – jeg mener, det bliver ikke hurtigere din tur, af at du står og ånder dem direkte i nakken.

TEMPOSKIFT

Jeg tror alle kan nikke genkendende til det her. Man går på på en gågade, i et storcenter eller et helt 3. sted hvor der er en del mennesker. Alle skal have lov til at være der, og jeg respekterer folk. Men hvis der er noget der pisser mig af, så er det når folk enten overhaler mig, og så pludselig sætter tempoet ned. Eller hvis dem foran mig, pludselig vælger at stoppe op midt i det hele, hvor man ikke kan komme forbi. Hvorfor gør man sådan noget?! Gå dog ind til siden mennesker!!

LØFT FØDDERNE

Og nu hvor vi er ved det med at gå. Folk der ikke løfter fødderne når de går, men bare slæber dem hen ad jorden/gulvet… ARGH! LØFT DE FØDDER! Jeg bliver sindssyg.

LAD DEM VÆRE

Ja okay – jeg er åbenbart ret fod-fikseret i det her indlæg. Men nu når jeg alligevel er så godt igang med det emne, så er der en ekstra lille ting folk bare ikke skal gøre. LAD MINE FØDDER VÆRE! Jeg kan simpelthen ikke klare at folk de rører ved dem. Hvis man gør, skal man forberede sig på blodnæse. Bare spørg min bror (ups.)

VENT TIL JEG ER I RUMMET

Jeg elsker at tale med mennesker, og specielt når man har nogle gode samtaler. Samtidig er jeg en der har det bedst med at se folk i øjnene når jeg taler med dem. Så lad nu være med at tal til mig når jeg ikke er i rummet. For det første kan jeg ikke høre ALT hvad der bliver sagt, og så gider jeg egentlig ikke høre på at du, eller mig selv for den sags skyld, råber.

-stine

 

Udgivet i Hystade Timen og tagget .

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *