Hvor kommer de sokker fra?!

Hvor kommer de sokker fra?! | Blondinen #4

I dag får i fornøjelsen af at læse om endnu en af mine pinlige oplevelser.
Den var dog ikke ligeså pinlig som den oplevelse jeg tidligere har skrevet om, men det var nok til at jeg virkelig kunne mærke farven i mit ansigt ændre sig.

For et par uger siden, skulle jeg i Føtex og have nogle småting. Jeg er en af de piger, der sådan set er fløjtende ligeglad med hvad der står i nakken på mit tøj, så jeg gik i tøj-afdelingen, for at se om det var noget spændende. Jeg var lidt i krise i forhold til mit nytårs-outfit, for alle de mange kjoler der hang i skabet, kunne åbenbart ikke bruges. Jeg fandt en kjole, der lå inden for mit budget, og tænkte at den var ret fin. Både til nytår, men også til andre festlige lejligheder. Normalt plejer jeg ikke at gide at prøve tøj i butikkerne. Jeg synes simpelthen det er for besværligt, og specielt her i vinterperioden, med alt det der skal af. Men jeg valgte alligevel at gå i prøverummet. Jeg kunne ikke lige helt overskue tanken om, at jeg kom hjem med en kjole der ikke sad som den skulle, for så at gå ned og bytte den igen.

HEJ SOK?

Da jeg kom ind i prøverummet tog jeg naturligvis mit overtøj af. Da jeg hev halstørklædet af, opdagede jeg at der faldt en sok ud, og ned på gulvet. Hvor den sok kom fra, har jeg ingen anelse om? Oh well. Sokken røg ned i taksen, og jeg prøvede kjolen. Den gjorde på ingen noget godt for mig, for at sige det på en pæn måde. Så den røg meget hurtigt af igen. Den var bare ikke nær så flatterende på, som den så ud da den hang på bøjlen.

Jeg fortsatte min indkøbstur, dog stadig med megen undren over, hvor i alverden den sok kom fra.
Min indkøbskurv blev fyldt med de ting jeg nu engang skulle have, og bevægede mig stille og roligt op mod kassen.

Der var utrolig lang kø, men jeg væbnede mig med så meget tålmodighed jeg nu engang kunne. Da det endelig blev min tur, lagde jeg mine varer op på båndet, og begyndte at pakke tingene ned i min medbragte taske, hvor sokken fra tidligere lå.

HVOR KOMMER DE SOKKER FRA?

Da jeg skulle betale kunne jeg selvfølgelig ikke finde min kortholder i tasken. Og allerede der kunne jeg mærke at folk i køen begyndte at blive irriteret på mig. Kortholderen havde jeg så åbenbart valgt at lægge i min jakkelomme. Da jeg hiver kortholderen ud, hiver jeg ENDNU en sok med! HVOR FANDEN KOMMER DE SOKKER FRA?!

Og så stod jeg bare der, med sokken i hånden, og gloede dumt på kassemedarbejderen, der stirrede spørgende tilbage på mig. Det føltes som om at tiden stod stille, og jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg opdagede at folk i køen bag mig havde fået øje på den famøse sok, og begyndte at smågrine. Da tiden endelig begyndte at gå igen, fik jeg meget hurtigt betalt, og jeg kunne virkelig ikke komme hurtigt nok ud af butikken.

Da jeg kom hjem, fandt jeg begge sokker frem der havde formået at snige sig med på min indkøbstur. Og så passede de ikke engang sammen?!

-stine

Udgivet i Blondinen og tagget , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *