Halestorm | ReAniMate 3.0

Det er ved at være lidt af en tradition, at den amerikanske rock firkløver, Halestorm, udgiver en cover EP mellem deres studioalbums. Deres seneste album, Into The Wildlife, blev udgivet i april 2015, så det lå næsten i kortene at en cover EP var på trapperne. Og nu er den her altså. ReAniMate 3.0, der indeholder 6 numre.

STILL OF A NIGHT

Lzzy Hale formår at fange min opmærksomhed allerede inden de første 5 sekunder er overstået. De lægger ud med Still of a Night med Whitesnake. Holy sh*t den kvinde kan synge! Jeg har sagt det før, men jeg siger det med glæde igen. Hun er en af de bedste sangerinder vi har i dag, og nok den bedste kvindlige rock-sanger, hvis du spørger mig.
Jeg er vild med Halestorms fortolkning af Still of a Night.  Den ligger ganske tæt op ad originalen. Det eneste er nok at guitarlyden er blevet lidt mere “moderne”, men det fungerer virkelig godt. Allerede nu er jeg fan!

DAMN I WISH I WAS YOUR LOVER

Damn I Wish I Was Your Lover af Sophie B. Hawkins er næste nummer i rækken. Deres udgave her, tager mig tilbage til deres første studioalbum i 2009. Nerven i sangen minder mig lidt om “I bet you wish you had me back”  , og på den måde vil den faktisk passe ret godt ind til de tidligere Halestorm-udgivelser.

I HATE MYSELF FOR LOVING YOU

3. nummer på EP’en er Joan Jett’s I Hate Myself For Loving you . Og lige her mine damer og herre. Det er her hvor jeg sidder og klapper i mine små hænder. Jeg ELSKER den her version. Jeg kan lige se det for mig: Halestorm der står på scenen foran 10.000 fans og fyrer denne af. Det er den her lyd de skal fortsætte med, hvis det står til mig. Jeg håber og krydser virkelig fingre for at de tager noget af stemningen fra denne sang med, når de laver deres 4. studio album.

HEATHNES

Næste levende billede er en sang fra 2016. “Heathenes” af Twenty One Pilots. Her har de erstattet de originale elektroniske beats med guitar, hvilket fungerer virkelig godt og giver den mere kant og mere rock vibe. Igen.. Jeg er fan!! Mere af det tak!

FELL ON BLACK DAYS

Så kommer vi til Soundgarden’s “Fell on Black Days”Og lige med den her er jeg faktisk i tvivl. Der er dele af den jeg virkelig synes er kedelig og virker som om det bliver trukket i langdrag, og jeg mister derfor lidt fokus på sangen. Men pludselig fanger de min opmærksomhed, hvor jeg næsten ikke kan sidde stille, og så keder jeg mig igen. Det føles lidt som en rutchebanetur på 4.45 min. En underlig oplevelse.

RIDE THE LIGHTNING

Den grammy-vindende gruppe lukker og slukker med Metallica’s “Ride The Lightning” Igen lægger den sig musikalsk en del op ad originalen, men Lzzy formår dog at gøre den til sin egen, da hun bruger en noget andet stil vokalmæssigt, end James Hetfield – men fungerer det? Ja!

Alt i alt – en spændende og interessant EP som jeg tror Halestorm-fan-lejren tager til sig, hvor vi ellers bare går og venter på det næste udspil fra dem.

Favoritterne på denne EP?
Still of a Night og I Hate myself for loving you!

 

Skærmbillede 2017-01-11 kl. 17.36.23

Stinesig

 

 

Udgivet i Albums og tagget , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *