adam lambert ny single

Ghost Town!

Ventetiden er forbi. Efter en alt for lang pause er Adam Lambert ude med en ny single, Ghost Town!!

Det var som juleaften, da jeg første gang skulle høre nummeret for nogle uger siden efterhånden. Forventningerne var tårnhøje, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at høre sangen! Jeg må dog indrømme, at første gang jeg hørte den blev jeg en smule skuffet. Sangen starter ganske stille og roligt med en akustisk guitar. Adams meget fine og blide stemme fortryller en, og fanger ens opmærksomhed med det samme. “Died last night in my dreams”. – hvis det ikke fanger ens opmærksomhed, ved jeg ikke hvad gør. Men når omkvædet rammer, ændre hele følelsen pludselig i sangen, og ender ud i noget house/dance, hvilket ikke er min favorit genre.

Efter den umiddelbare skuffelse havde lagt sig, besluttede jeg mig for at høre den igen… Og igen.. Og igen… Og uden jeg nåede at fik set mig om, gik det faktisk hen og blev en sang jeg havde på repeat. Nu kan jeg ganske enkelt sige, at jeg faktisk synes den er virkelig, virkelig god.

Hvis du ikke allerede har hørt den, så har du den her! 😉

Ghost Town

Tidligere i dag overraskede Adam os så igen, med endnu et nummer fra hans kommende album, The Original High. Denne gang med nummeret Underground. Da jeg hørte dette nummer første gang, var det den fuldstændig modsatte følelse jeg havde end med Ghost Town. Jeg blev forelsket med det samme i denne sang!  Jeg ved ikke hvad det er, for det er meget mere den Adam vi kender, men samtidig er der nye elementer over det. Han viser en anderledes side af sin stemme, end hvad vi har hørt før, og det er ret forfriskende synes jeg.
Underground

Nu har vi så hørt 2 sange fra The Original High, og hvad resten af albummet har at byde på må tiden vise. Albummet er ude d. 16. juni, og jeg glæder mig helt latterligt meget! Det bliver interessant at se en ny side af Adam. For det tyder på at albummet som helhed, får en lidt andet lyd end hvad han ellers har udgivet tidligere.
Stinesig

 

Udgivet i Musik-videoer, Singler og tagget , .