Dummeste konspirationsteorier

Dummeste konspirationsteorier

Månelandingen, 9/11, mordet på JFK og Area 51. Disse er blandt de mest populære og omdiskuterede konspirationsteorier der findes. Man kan sige meget om dem, men på en eller anden forskruet måde, finder jeg dem dybt fascinerende. Og nej – det er ikke fordi jeg tror på det hele. Men engang imellem dukker der nogle “beviser” op der gør, at man ikke kan lade være med at tænke “hvad nu hvis at det er sandheden”. Og det er på trods af, at alt sund fornuft i mig skriger, at jeg skal tage mig sammen.

Udover førnævnte, findes der utallige uhørt dumme konspirationsteorier, hvor man næsten kan have lyst til at give op på menneskeheden. Jeg har samlet en lille top 5 over de mest latterlige (og alligevel lidt sjove) konspirationsteorier:

MÅNEN ER IKKE ÆGTE

Jeg tror de fleste efterhånden, har hørt om konspirationsteorien der lyder på, at mennesket aldrig har sat en fod på månen. Men det stopper ikke her. Der er, dybt seriøst, nogle mennesker derude der er i den overbevisning, at månen er ikke eksisterende. De tror i stedet, at den runde lysende plet vi kan se på himlen om natten, er et hologram, der har det formål at beskytte det der gemmer sig bag den såkaldte måne.

Okay så. Jeg vil så gerne bare gerne vide, hvad er det der skal beskyttes? Og hvem i alverden har lavet det hologram?

AVRIL LAVIGNE ER DØD

En konspirationsteori der har floreret på de sociale medier igennem længere tid er, at sangerinden bag “Sk8er Boi” og “Complicated”, faktisk døde ganske kort tid efter sit gennembrudsalbum “Let Go” kom på gaden. Her blev hun erstattet af en dobbeltgænger, der overtog hendes karriere. Der findes side op og side ned med såkaldte beviser, der beskriver meget detaljeret hvordan det hele hænger sammen.

Det jeg synes er mest fascinerende ved hele denne konspirationsteori er, at det rent faktisk var en universitetsstuderende der lavede et forsøg. Alt hvad der er af “beviser”, er noget hun har fabrikeret, for at se hvor hurtigt tingene kan gå på internettet, og hvordan folk sluger, alt hvad de læser, råt. Jeg synes altså godt, at man bare i ny og næ, selv lige burde prøve, at bruge nogle af de hjerneceller man har fået foræret. Selvom det er kommet frem, at der intet sandhed var i det, og at Avril altså lever i bedste velgående, er der fortsat folk taler om.

DENVER LUFTHAVN

Nu har jeg aldrig selv sat en fod i Denver lufthavn. Og heldigvis for det, kan man måske være tilbøjelig til at sige.
Udover at være USA’s største lufthavn, er der nogle mennesker der mener, at Denver’s lufthavn rent faktisk huser nogle af de ondeste kræfter i denne verden. Afhængig af hvilken gruppe man spørger, kan man finde alt fra nynazister, Illuminati og endda Satan, der efter sigende skulle være nogle af dem der har hovedkvarter her.

Teorien er også blevet understøttet, af de mange (forstyrrende) malerier der er at finde rundt omkring i lufthavnen.

VERDENSLEDERE ER RUM-ØGLER

Det her er også en af de mest populære – og åndssvage konspirationsteorier man kan finde.
Der er mennesker, der står fast ved, at de verdensledere vi har, er rum-øgler der kan ændre udseende, for at tilpasse sig til resten af jordens befolkning. Igen, har diverse konspirationsteoretikere, særligt “kongen” af disse teorier, David Icke, “fundet en masse beviser”, der gør at de ikke er i tvivl.

Alene i USA tror 4% af befolkningen, med stemmeret, på denne teori. Det siger måske lidt om hvorfor man har valgt den præsident man har siddende nu.

SADDAM HUSSEINS STARGATE

Og til min yndlings (dumme) konspirationsteori, der er så langt ude som noget kan være. Tilsyneladende blev krigen mod Irak startet, fordi USA ønskede adgang til Saddam Husseins hemmelige Stargate. Efter sigende var Stargaten blevet gemt væk i en hemmelig base, efter han havde fået kontakt til race der ikke er fra denne verden. Saddams mål var, at bruge Stargaten til at lade Aliens invadere jorden. Dette vil være enden på menneskeheden og på den verden, som vi kender den i dag.

 

Mennesket skræmmer mig engang imellem.
Jeg har sagt det gør, og jeg siger det igen. Jeg flytter snart til Mars. Så kan jeg måske se hvad der gemmer sig bag månen, nu hvor jeg alligevel er på vej?

-stine

Udgivet i Top 5 og tagget , , , , , .

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *