Bruno Mars | Nyt Album

Bruno Mars er endelig klar med sin nyeste plade, 24K Magic, der blev udgivet d. 17.11.2016.

Det er det tredje studioalbum i rækken, fra den Hawaiianske charmetrold, og forventningerne var tårnhøje efter de første to albums.

FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET

Festen sættes igang med titel nummeret 24K Magic, der også var første udspil fra dette album. Første gang jeg hørte nummeret sad jeg tilbage med en lidt flad fornemmelse. Jeg havde nok forventet noget mere. Men nummeret har alligevel formået sig at snige sig ind på mig, og det har virkelig vokset sig på mig siden.

Når jeg tænker over det, er det egentlig præcis den samme reaktion jeg havde, da jeg hørte albummet som helhed. Den første reaktion jeg havde var, at det måtte være en ommer. Jeg var virkelig skuffet, og der var ikke rigtig nogle af sangene der skilte sig ud. Men, som nummeret 24K Magic, skulle jeg dog bare hører det igennem et par gange. Og nu, godt og vel en måned senere,  er jeg blev hooked og synes faktisk det er et ganske udmærket album.

24K Magic

Første del af albummet bliver skudt igang med, til tider overproduceret, dog holdbart soulfunk, der ligger lidt i samme boldgade, som store hits som Uptown Funk og Treasure. Tager man en gryde, og smider alt det bedste fra 90’erne og 00’ernes boybands, en smule fløde, champagne og jordbær, sex, og en snert af Michael Jackson, så har man anden del af pladen.
Det lyder som en underlig cocktail, men hvis der er nogen der kan slippe af sted med det, er det uden tvivl Bruno Mars. Og det gør han.

FESTEN SLUTTER FØR DEN ER BEGYNDT

Jeg synes på ingen måde, at det er det bedste han har udgivet. Der vil jeg nok foretrække hans forrige album, Unorthodox Jukebox fra 2012, der er fyldt med nogle af mine personlige favoritter som, Locked out of Heaven, Gorilla, Tressure, When I was Your Man og Natalie.

Jeg vil ikke give albummet topkarakter. Det virker som om at festen er slut før den overhoved er begyndt, med kun 9 sange på pladen. Desuden mangler jeg et nummer der giver mig gåsehud og der kræver min opmærksomhed med det samme. Det er der ingen af numrene der formår.
Dog kan man ikke sætte en finger på hans stemme, da den er on-point som altid. Nogle af teksterne er så flabet og arrogante, at jeg ikke kan lade være med at smile og bare ryste på hovedet, og blot lader mig rive med. Det er uden tvivl Bruno Mars’ charme og glimt i øjet der gør det. Ikke mange artister kan slippe afsted med det som han gør.

 

Hvis du vil have et smil på læben, og se hvad jeg taler om i forhold til Bruno Mars’ charme? Så se med her, hvor han gæstede James Corden’s Carpool Karaoke!

 

Bruno Mars gæster i øvrigt Danmark d. 18. maj 2017, for et udsolgt Royal Arena. Desværre nåede jeg ikke at få fat i en billet, man står dog på ventelisten, og håber jeg er heldig!

Hvis du også vil have chancen for at se Bruno Mars udøve sin magi live – og tro mig , det vil du! Så skriv dig på ventelisten her .

Skærmbillede 2016-12-18 kl. 13.04.12

Stinesig

 

Udgivet i Albums, Musik og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *