Blondinen #4

Blondinen #4

Det er efterhånden et par dage siden, at jeg har delt ud af nogle af mine knap så stolte øjeblikke. Tiden er inde til at I får endnu et par af mine blondine historier.

URET VAR GÅET I STÅ

Jeg fik en snap fra en ven, der spiste sen aftensmad med sin søn. Jeg kiggede på mit ur jeg har hængende i stuen, og undrede meget over at klokken 17 var sent. Men okay, jeg har jo ikke børn, og måske var det bare sent i deres familie, så tænkte jeg ikke videre over den. Der gik nogle timer, og pludselig kunne jeg egentlig godt mærke at jeg var blevet sulten. Jeg kiggede på uret igen, og til min store forvirring var klokken stadig 17. Mit ur var så gået i stå, og klokken var i virkeligheden 21:30. Så kan jeg bedre forstå, hvorfor jeg var blevet sulten.

AFTENSMADEN ER FORSINKET

Og nu hvor vi alligevel taler om aftensmad.
I fredags gik jeg i køkkenet for at kokkere en omgang koteletter i fad. Jeg satte vand over til risene, mens jeg forberedte resten. Da vandet kogte hældte jeg risene i, som man nu gør, og smed det ildfaste fad i ovnen. Da det var færdigt opdagede jeg, at jeg af en eller anden årsag havde slukket for blusset OG havde glemt at tænde ovnen. Jamen så fuck fuck da.

SLANGER PÅ COVERET

Det gik først op for mig for ganske nyligt hvorfor Whitesnake tit og ofte bruger en slange på deres album covers. Det var egentlig noget jeg tit havde undret mig over, men har så ikke gjort så meget mere for at komme til bunds i det. Indtil det slog mig at hele logikken ligger i deres navn.

FORKERT STATION

Jeg havde tilbragt en hyggelig dag inde i byen med en god veninde. Vi fejrede de danske håndbolddrenge – og deres VM-guldmedalje på Rådhuspladsen, spiste aftensmad og tog en spontan tur i biffen. Filmen sluttede omkring midnat, og jeg tog det første og bedste tog der kom mod Nørreport, hvor jeg skulle af. Jeg ved ikke helt hvor jeg har haft mine tanker, men jeg synes åbenbart at jeg skulle af på Vesterport. Det gik først op for mig hvad jeg havde gang i, da jeg var på vej op ad rulletrapperne.

HAN ER SGU GODT CASTET

Jeg sad og så gyserfilmen Mama med Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen. Nikolajs karakter har en tvillingebror, og første gang vi ser ham på skærmen udbryder jeg “Ej, hvor er han godt castet! Han ligner sgu meget godt Nikolaj!” Hvortil min bror svarer meget tørt: “Søs, det ér Nikolaj”

Ups.

-stine

Udgivet i Blondinen og tagget .

2 kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *