Blondinen #2

Blondinen #2

Så er tiden endnu en gang inde til en ordentlig omgang selverkendelse.
Jeg skulle mene jeg har hovedet skruet rigtig på, men en gang imellem er der nok en skrue eller to der løsner sig.
Her er et par eksempler på nogle af mine Blondine-momenter.

IDIOT MED NÅL OG TRÅD

For noget tid siden skulle jeg sy en trøje, der var gået hul i.  Jeg sad i sofaen og ordnede det, samtidig med jeg så TV og talte med mine forældre.  Da jeg var færdig, rakte jeg trøjen op foran mig, så jeg kunne se om jeg havde fået det klaret ordentligt. Hvad jeg ikke lige havde lagt mærke til var, at jeg havde kommet til at sy mig selv fast. Så trøjen der skulle syes, nu var blevet syet fast til de bukser jeg havde på.

STØVSUGNING

Jeg skulle på et tidspunkt hjælpe min far med at hænge et par lamper op, i deres stue. Da han skulle bore huller i loftet, spurgte han om jeg ikke kunne stille mig ved siden af, med støvsugeren. Så kunne vi jo svine så lidt som muligt. Og som den søde datter jeg nu engang er, sagde jeg naturligvis ja. Min far begyndte at bore, og jeg stod der pænt ved siden af, med støvsugeren peget op mod loftet, hvor min far borede. Da han var færdig, kiggede han meget dumt ned på mig. Jeg fangede ikke rigtig hvorfor han sendte mig det blik, indtil det gik op for mig, at jeg havde glemt at tænde støvsugeren.

JEG KAN IKKE REGNE

Jeg er virkelig dum til tal. Det indrømmer jeg blank. Altså, jeg kan godt lægge to og to sammen, og sådan helt grundlæggende matematik. Det var i hvert fald det jeg troede…
For nogle år siden, var jeg i sommerhus med nogle gode venner. Min veninde og jeg var inde på en tankstation, da vi var blevet sliksultne. Her var der tilbud på slik, og jeg skulle lige bestemme mig for hvad der bedst kunne svare sig. Så jeg kigger på min veninde, og spørger “Hvor mange gange går 10 op i 30?” Hvortil hun bare kigger på mig, og siger tørt “3, Stine. 3!” Ups.

PARAT – PIRAT

Jeg gik i rigtig mange år og troede at det hed PIRATviden.. og ikke PARATviden.

Jeg finder selv ud…. Hej heeeej.

-stine

Udgivet i Blondinen og tagget .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *