Black Stone Cherry til Danmark

Det er under et år siden at de var her sidst, og nu har amerikanske Black Stone Cherry meldt sin ankomst igen. Denne gang er det både i Aarhus (Train) og i København (Amager Bio) at vi vil blive godt forkælet, med noget af det bedste rock vi har i dag. Festlighederne finder sted, i forbindelse med deres omfattende Europa tour, der skal promovere bandets nyeste udspil “Kentucky”.

Jeg vil være til at finde i Amager Bio d. 07.02.2017, hvor jeg er så heldig, at jeg endnu engang skal opleve dem. De er et fænomenalt liveband, og alle rock’n’roll elskere, bør gøre sig den tjeneste at tage ind for at se dem.

Hvis I ikke har stiftet bekendtskab med dem før, giver jeg jer her, et par smagsprøver på hvem de er. Disse 3 numre jeg har valgt at fremhæve her, er 3 af mine personlige favoritter med dem. Blame it on the boom boom, var faktisk det aller første nummer jeg hørte med dem, og blev fuldkommen forelsket med det samme!

Blind Man

Blame it on the Boom Boom

Den sidste smagsprøve har jeg tidligere postet her på bloggen, men den fortjener at blive fremhævet igen 🙂

The Rambler

The Rambler

Køb billetter til Black Stone Cherry her:

Fredag d. 03.02.2017 –  Train, Aarhus

Tirsdag d. 07.02.2017 – Amager Bio, København

Stinesig

Udgivet i Koncerter, Musik og tagget , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *