Adam Lambert

Adam Lambert

Mit første rigtige blog indlæg…

Det har været en smule svært for mig at vurdere hvor jeg egentlig skulle starte, da der er utrolig mange ting der er at skrive om lige nu. Men jeg synes det ville være oplagt at starte med et indlæg, der omhandler, i mine øjne, den største sanger der er derude lige nu.

Han er alt for undervurderet og jeg synes det er på tide at folk virkelig indser hvor talentfuld han er.

Navnet er Adam Lambert.

Nogle af jer tænker måske ”Adam-hvem?”. Kort fortalt er Adam en 30 årig amerikansk sanger og sangskriver. Han slog igennem i USA, da han i 2009 deltog i den 8. sæson af American Idol, og blev nummer to. Men det var især efter sit mega hit, Whataya Want From Me, (der blev nomineret til en Grammy) at han slog sit navn mere fast, internationalt.

Nu kan det være der er flere klokker der ringer, og jeg er sikker på at halvdelen af jer derude tænker ”Nåååh.. Ham bøssen?!” Og yeps – det er ham!

Men for at være ærlig, bliver jeg irriteret når folk ”bare” tænker på ham som at være bøsse. Der er så meget mere i ham end det.

Set i bakspejlet, kan jeg godt se at folk har haft svært ved at tage ham seriøs lige da han kom frem.  Jeg mener, han skjulte ikke ligefrem at han er homoseksuel. Han gik med masser af make-up, glitter, vildt tøj, kyssede sin mandlige bassist på scenen og meget mere.  Men det er ikke for sjovt at han gik under navnet ”Glam-prinsen”

TALENT, TALENT & MERE TALENT

Men talentet mine damer og herre. Det er det vi skal lægge vægt på her, og jeg tror desværre at Adams look, dengang , skræmte folk en smule væk. Jeg tror simpelthen ikke at folk har været klar til det. Der skal ikke være nogen tvivl om, at han har haft min støtte lige siden jeg så ham første gang i American Idol – og jeg har aldrig sluppet interessen siden!

Men prøv at se denne video. Det er fra da han gav koncert i Danmark den 10 november 2010. Hans talent kan man ikke pille ved!

– Og Hvis I ikke kan lide hans glitter og make-up, så bare luk øjnene og lyt!

Adam er nok en af de sangere der har inspireret mig mest af alle kunstnere, gennem de seneste år. Ikke kun pga. hans stemme, men også den person han er. Alle de ting han gør for andre mennesker, er beundringsværdigt. Han får folk til at tro på sig selv. Han får folk til at følge deres drømme. Han giver glæde og sammenhold, men sidst men ikke mindst, han giver folk inspiration til at være sig selv.

Jeg kommer til at tale meget mere om Adam her på bloggen i fremtiden. Både ham som sanger, men også som person.  Men inden jeg smutter for denne gang, bliver jeg lige nødt til at vise jer hans nyeste video, fra hans nuværende single ”Better Than I Know Myself”! Denne video er et sandt mesterværk, og set med mine øjne, hans bedste video til dato!

adam-lambert-trespassing-album-cover

Adam’s andet album ”Trespassing” er ude 15. maj 2012

 

Stinesig
Udgivet i Musik og tagget .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *