adam lambert skriver historie

Adam Lambert skriver historie!

Han var den første American Idol deltager, der tog direkte på en, stort set udsolgt, verdens tour, efter han udgav sit første album, der røg direkte ind som nummer 3, på den amerikanske hitliste, tilbage i 2009.

Verden over har millioner af fans tabt deres hjerte til en af nutidens absolut bedste sangere, og han formår gang på gang at overraske med sit enestående talent. 

Og han gjorde det igen!

I går blev det offentliggjort at Adam Lambert, toppede den amerikanske Billboard, med sit nye album Trespassing. Det i sig selv er vanvittigt flot, men det stopper ikke her. Lambert skrev historie i og med at han er den første åbne homoseksuelle artist, nogensinde, der får et nummer 1 album på Billboard top 200. Andre homoseksuelle stjerner som Elton John og George Michael, har toppet, men det var før de sprang ud. Efterfølgende har de ikke formået at genskabe succesen.

Adam modtog hurtigt mange lykønskninger fra fans, tidligere idol deltagere, andre kunstnere og producere, og han fik endda også en hilsen med i gårsdagens finale af American Idol.

Han udtrykte selv sin glæde og taknemlighed via dette tweet:

Image3

Jeg er ved at revne af stolthed. Ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg er af ham. Det er så fantastisk at se en man ser så meget op til. En man virkelig beundrer, der har arbejdet hårdt, for at nå dertil hvor han er i dag, opnå så meget succes, på så relativt kort tid. Hvis der er nogen der har fortjent det, er det mr. Adam Lambert.Jeg håber virkelig, at han får mere anerkendelse, efter det mesterværk han lige har udgivet. Jeg håber at dem der har kritiseret og talt negativt om ham, får ændret deres holdning. Alle burde indse hvor fantastisk han er!

Adam er uden tvivl, en af de mest ægte personer i musikkens verden lige nu. Hvis der dog bare var flere af dem (…)

Et kæmpe tillykke med det Adam – jeg er så fandens stolt af dig!

Stinesig

Udgivet i Albums, Musik og tagget .