3 doors down

3 Doors Down er tilbage!

Som band eller artist kan det være kritisk at være for længe væk fra spotlyset. Man kan blive overhælet af nyere up-coming bands, og ens fanbase kan pludselig kigge andre veje, og miste tålmodigheden og interessen. Det er heldigvis ikke tilfældet for disse herre.

Efter 5 lange, meget lange år, er amerikanske 3 Doors Down ENDELIG tilbage. Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Jeg er blevet fuldkommen forelsket i dem igen. Deres seneste album, var jeg ikke så stor fan af, som jeg var af deres tidligere materiale. Men de har virkelig fået vendt mig med Us And The Night. Den første single “In The Dark” sætter tonen for resten af albummet, der omfavner den mere rockede side af 3DD, jeg faldt for i første omgang, for mange år siden efterhånden. Albummet er et fantastisk mix af det “gamle”, og alligevel har de fornyet deres lyd, ved at i højere grad eksperimenter med andre genre.

Generelt virker dette album mere sprødt, end nogle af de andre plader de tidligere har udsendt. Den alt for geniale måde de har grebet deres guitarriff an på, den legende bas, de iørefaldende melodier og de fangende tekster og naturligvis Brad Arnold’s helt unikke stemme, gør for mig i hvert fald, at de i højeste grad har formået at lave et helt specielt album. Et af højdepunkterne for mig på denne plade, er nok den tidløse ballade “Pieces of Me”. Den giver min gåsehud, gåsehud og alt jeg kan sige er, at jeg tvivler på jeg kan holde tårerne tilbage når jeg, forhåbentlig, kommer til at høre denne live.

Selvom jeg var en smule skuffet over det sidste album, og at ventetiden har været lang på dette udspil, har det helt klart været det hele værd. Uden tvivl det bedste album der er udgivet i år. ( ja ja, jeg ved godt året næsten lige er startet – men alligevel! 😀 )

Som I måske kan fornemme, er jeg yderst begejstret for denne plade. Og jeg vil sågar gå så langt at sige, at det er deres bedste til dato.

Jeg giver 3 Doors Down og Us and The Night 4,5/5 stjerner

 

Se videoen til In the Dark her

… og ja, det er Walter Jr. der er med i videoen! 😉

 

Stinesig

Udgivet i Albums, Musik og tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *