10 sange fra min playliste | Dag 14

10 sange fra min playliste | Dag 14

Alle ved efterhånden, at jeg elsker musik. Jeg hører rigtig meget forskelligt. Jeg har en playliste med lidt over 600 numre, hvor mange grene på musikkens træ er repræsenteret. Jeg har alt lige fra Lady Gaga til Pink Floyd på denne spilleliste, så man må sige, at jeg kommer ud i alle afkroge.

Og her på dag 14, får I et lille indblik i hvilke sange jeg har på listen. Jeg satte den på shuffle, og skrev de 10 første numre ned, uden nogen snyd naturligvis.

LISTEN ER SOM FØLGER:

Linkin Park – Breaking The Habbit

Shinedown – Cyanide Sweet Tooth Suicide

Whitesnake – Here I Go Again

Pink Floyd – Comfortable Numb

Metallica – Mama Said

Journey – Don’t Stop Believin’

D-A-D – Laugh and half

Oasis – Don’t Look Back In Anger

Hinder – Lips of an Angel

Soundgarden – Black Hole Sun

Når jeg sidder og kigger på den liste, går det egentlig op for mig hvor nice en musiksmag jeg har. I hvert fald hvis jeg selv skal sige det. Jeg tror vi alle har en sang eller to på vores playliste, der er lidt en guilty pleasure , men når alt kommer til alt, er jeg nu egentlig ikke flov over det jeg kan lide. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er rock jeg lytter mest til, hvilket vist også bliver afsløret på denne liste.

Listen fortæller det nok også lidt – men det er ikke en overvældende procentdel af “nyt” og mainstream musik jeg har på min liste. Jo, jeg har lidt Katy Perry, Bruno Mars og Sam Smith på listen, og hvis jeg en sjælden gang hører en sang i radioen jeg synes er god, ryger den også med på. Men ellers er jeg mere til det klassiske rock. Der er så mange skatte der ligger gemt der, som man kun finder hvis man går på opdagelse, hvilket jeg elsker at gøre.

Når det så er sagt, er jeg ikke bange for at kaste mig ud i noget nyt, og prøve at udvide min horisont. Så hvis I sidder derude med en kunstner eller band, I tror jeg vil kunne finde interessant, så hold jer endelig ikke tilbage. Jeg elsker at opdage nyt musik (også selvom det måske er 30 år gammelt)

-stine

Udgivet i 30 dages udfordring, Musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *